VELUX portfolio prozora za ravne krovove nudi rešenja za svaku potrebu; Foto: VELUX
Promo

Povećajte osvetljenost svog doma pomoću VELUX prozora za ravne krovove

Kompanija VELUX širi svoju paletu modela prozora za ravne krovove proizvodima nagrađivanim Red Dot nagradama, koji su savršeni za svaki projekat.

VELUX širi svoj katalog prozora za ravne krovove sa ravnim i zakrivljenim staklima, koji nude savršena rešenja za stambene zgrade.

Usled elegantnog i minimalističkog dizajna – koji je osvojio Dot dizajn nagradu – nova generacija VELUX krovnih prozora pruža maksimalnu dnevnu osvetljenost prostorije i omogućava ukućanima pogled na nebo kroz staklo.

Nova generacija VELUX krovnih prozora pruža maksimalnu dnevnu osvetljenost prostorije; Foto: VELUX

Rešenja za svaku upotrebu

Sa ovim novitetima, VELUX portfolio prozora za ravne krovove nudi rešenja za svaku potrebu: za kupole za neuseljene zgrade, napredna rešenja za kupole sa zastakljenjem za naseljene zgrade, kao i krovne prozore sa ravnim i zakrivljenim staklom, za ljubitelje najsavremenijeg dizajna.

Jedna od najvećih prednosti ove nove generacije VELUX krovnih prozora jeste da je zahvaljujući gornjim jedinicama i staklom do ivice do ivice, i svojoj jedinstvenoj konstrukciji, osvetljenost prostora je povećana do 52%* u poređenju sa prethodnom generacijom.

Ovaj novi dizajn je toliko fantastičan da je model ravnog stakla sa ventilacijom osvojio RedDot dizajn nagradu u kategoriji Dizajn Proizvoda.

* Osvetljenost prostora upoređena sa CVP/CFP 6060

Proizvodi su trenutno dostupni u sedam različitih veličina; Foto: VELUX

Jednostavni su za instaliranje zahvaljujući unapred izbušenim otvorima i integrisanim maticama za olakšano nošenje.

Ovi proizvodi su trenutno dostupni u 7 različitih veličina, od 60×60 cm do 120×120 cm, dok će krajem godine VELUX prošiti svoj katalog sa 150×100 cm, 150×150 cm i 200×100 cm proizvodima!

Prozori za ravne krovove su savršeni za krovove nagiba od 0° do 15° i napravljeni su tako da se mislilo i na majstore, s obzirom na to da su jednostavni za instaliranje zahvaljujući unapred izbušenim otvorima i integrisanim maticama za olakšano nošenje.

Takođe, novi prozori za ravne krovove pružaju odličnu zvučnu izolaciju – do 42 dB od spoljašnje buke kao i dvoslojno i troslojno izolaciono staklo sa unutrašnje laminiranim staklom koje poboljšava energetsku efikasnost.

Prozori za ravne krovove su savršeni za krovove nagiba od 0° do 15°; Foto: VELUX

Smanjena potrošnja energije i odlična termoizolacija

Izuzetno niska U-vrednost zakrivljenog stakla 0,65 W/m²K i ravnog stakla 0,75 W/m²K – sa dvoslojnim izolujućim staklom, kao i 0,55 W/m²K i 0,60 W/m²K sa troslojnim staklom omogućava smanjenu potrošnju energije i odličnu termoizolaciju.

Svaki od novih VELUX krovnih prozora može biti izabran u fiksnoj, električnoj ili, od septembra, varijanti sa solarnim napajanjem.

Sve varijante su kompatibilne sa širokim izborom dodataka koji poboljšavaju udobnost zatvorenog prostora, kao i diskretno postavljenim roletnama za zamračenje i zaštitu od toplote.

Sve varijante prozora su kompatibilne sa širokim izborom dodataka; Foto: VELUX

Druga opcija za naseljene zgrade su kupole za zastakljenjem, gde su i kupola i osnovna jedinica sa dvostrukim zastakljenjem.

U katalogu VELUX krovnih prozora za ravne krovove, kupci mogu izabrati kupole bez zastakljenja koje pružaju osvetljenost bez odsjaja, optimalnu privatnost, odličnu zvučnu izolaciju i malo potrebe za održavanjem kada su u pitanju nenaseljene industrijske zgrade poput skladišta, garaža, magacina i šupa.

Druga opcija za naseljene zgrade su kupole za zastakljenjem, gde su i kupola i osnovna jedinica sa dvostrukim zastakljenjem. Prozor se sastoji od visoko izolujuće PVC konstrukcije sa dvoslojnim niskoenergetskim staklom.

Za više informacija o novoj generaciji VELUX-ovih krovnih prozora, kao i specifikacijama, posetite VELUX webinar, gde se možete bolje upoznati sa proizvodima, ili posetite www.velux.rs.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *