Svi Webinari su besplatni za članove SHARE zajednice.
Dešavanja

Webinari uživo: Transformacija sveta kroz arhitekturu

SHARE arhitekti pokreću seriju Webinara pod opštom temom, transformacija sveta kroz arhitekturu.

Između aprila i juna ove godine, online seminari su zakazani nedeljno, sa internacionalnim gostima, koji će održavati prezentacije, izložbe i debate, o aktuelnim temama.

Arhitektura u post-pandemijskoj eri, kako da arhitekte odigraju svoje istorijske uloge? Kakva bi trebala da bude vizija budućnosti gradova i arhitekture? Budućnost ruralnih krajeva posle pandemije; Zdravstvene ustanove za budućnost čovečanstva; Sigurno kolektivno stanovanje; Obrazovanje i rad nakon zdravstvene krize; Pandemija je i urbani problem; Socijalno distanciranje, zbližavanje putem tehnologije.

Jedna od tema je arhitektura u post-pandemijskoj eri, odnosno, kako da arhitekte odigraju svoje istorijske uloge?

Arhitekte kao što su: Haim Dotan, direktor „Haim Dotan Architects & Urban Designers“ iz Izraela, Sven Thorissen, direktor „MVRDV“ iz Holandije, Kerem i Begum Yazgan, osnivači „Yazgan Design Architecture“ iz Turske, Bernard Khoury, osnivač „Bernard Khoury Architects“ iz Libana, i Frans van Vuure, direktor „UnStudio“ iz Holandije, će diskutovati uživo o značajnim temama koje se tiču budućnosti arhitekture.

Svi Webinari su besplatni za članove SHARE zajednice i svaki Webinar je direktno povezan sa događajima kao što su SHARE Bucharest 2020, SHARE Ljubljana 2020, SHARE Budapest 2020, and SHARE Sofia 2020.

Pridružite se SHARE zajednici radi još ekskluzivnijih popusta i pogodnosti.

Link za prijavu je ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *