Arhitektura

Za sve one koji bi voleli da im kancelarija svaki dan bude na drugom mestu

Nissan e-NV200 Workspace prva je na svetu u potpunosti elektronizovana mobilna kancelarija.

Japanski proizvođač automobila udružio je snage s britanskim dizajnerskim studiom Hardie kako bi svoj ekološki kombi e-NV200 transformisali u mobilnu kancelariju. Ova savremena kancelarija na točkovima poseduje integrisani rasklopivi sto, touchscreen računar, bežični internet, mogućnost wireless punjenja telefona, bluetooth audio sistem i LED rasvetu koja se kontroliše pomoću pametnog telefona. Mobilna kancelarija sadrži i mini-frižider i aparat za kafu.

Baterija na ovom kombi vozilu može da se napuni do 80% za samo 30 minuta. U međuvremenu, možete se provozati rasklopivim biciklom.

 

Nissan e-NV200 Workspace je vozilo na električni pogon, a zapremina slobodnog prostora je 4,3 kubna metra.

nissan-e-nv200-workspace-01

Obzirom da se tokom 2015. godine broj malih preduzeća i freelancera širom sveta povećao za 36%, Nissan e-NV200 Workspace predstavlja budućnost radnih prostora. Takođe, kroz ovu mobilnu kancelariju na električni pogon Nissan predstavlja i svoju viziju o promeni odnosa između kombija i ljudi, piše Designboom.

nissan-e-nv200-workspace-02

Osvetljenje u kombiju veoma je prijatno rešeno pomoću panoramskog krovnog prozora i podne LED rasvete. Po potrebi, zadnja vrata kombija i bočna klizna vrata, mogu se otvoriti kako bi se stvorio prostraniji radni ambijent.

nissan-e-nv200-workspace-03

Platforma, koja je sakrivena ispod poda, može se izvući i proširiti korisnu površinu kombija. Ona je, kao i ostatak poda mobilne kancelarije, obložena hrastom.

nissan-e-nv200-workspace-04

Između dve stolice, čija je baza fiksirana za pod, nalazi se mini-frižider i platforma za bežično punjenje telefona i bluetooth zvučnik. Jedna od stolica može se prebaciti ispred rasklopive radne površine.

nissan-e-nv200-workspace-05

Odvezite svoju kancelariju tamo gde želite da radite: U centar grada ili na livadi u prirodi.

 

Mobilna kancelarija Nissan e-NV200 Workspace omogućava da radite u centru grada ili da svoj radni dan provedete u seoskom ambijentu. Ovaj kombi na električni pogon može napuniti baterije do 80% za samo trideset minuta. Za to vreme možete se provozati biciklom zakačen za unutrašnjost zadnjih vrata. Samo treba da ga spojite. Ako znate…

nissan-e-nv200-workspace-06

Povezano: Mobilna kancelarija za slobodne strelce

nissan-e-nv200-workspace-07

nissan-e-nv200-workspace-08

Pogledajte i kako izgleda cela kancelarija spakovana u jedan orman.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *