Welcome 2 WOW – REHAU divizija prozorskih rešenja predstavlja jedinstveno i spektakularno iskustvo u Erlangenu
Promo

Zakoračite u REHAU svet prozorskih rešenja – Welcome 2 WOW

U izlagačkom konceptu kombinacije digitalnog i analognog sveta, REHAU divizija prozorskih rešenja prikazala je svoja najsavremenija prozorska rešenja.

REHAU divizija prozorskih rešenja predstavlja jedinstveni koncept World of Windows (WOW) 2022 i osigurava efikasnu razmenu mišljenja sa tržištem na spektakularnoj platformi i u bezbednom okruženju. WOW 2022 se održava u Erlangenu od 19. aprila do 15. jula 2022. godine.

Kao što je to već dobro poznato, REHAU divizija prozorskih rešenja se uvek fokusira na blizinu i efikasnu razmenu mišljenja sa svojim partnerima, čak i u izazovnim uslovima. Na događaju World of Windows posebno se ističe prezentacija nastavka razvoja GENEO RAU-FIPRO-X, koji se u industriji prozora sa nestrpljenjem čekao.

„Bezbednost i zdravlje su uvek prioriteti za nas, kao sistemski dobavljač konstantno smo usmereni na naše partnere i zaposlene. U bezbednom i istovremeno spektakularnom okruženju World of Windows 2022, stvaramo hibridni koncept i kombinujemo digitalni sa analognim svetom. Rezultat toga je privlačno i inspirativno okruženje za personalizovana rešenja koja mi u REHAU diviziji prozorskih rešenja obezbeđujemo za naše partnere širom sveta,“ istakao je Carsten Heuer, CEO REHAU divizije prozorskih rešenja.

Da li ste već pogledali na Gradnji?

Prostor za dijalog i interakciju na 600 kvadrata

WOW 2022 koji se održava u Erlangenu na površini od 600 kvadratnih metara predstavlja naš odgovor na sve veće potrebe tržišta za komunikacijom, dijalogom i inovacijama.

REHAU divizija prozorskih rešenja tako konstantno radi na razvoju nagrađivanog projekta WOW (dobitnik nagrade German Brand Award za 2021. godinu) i dopunjuje ideju digitalnog iskustva uz pomoć centralnog analognog i istovremeno bezbednog prostora za susret sa rešenjima dobavljača kompletnih sistema.

„Na WOW 2022 partneri REHAU divizije prozorskih rešenja moći će kroz individualno prilagođene susrete da se upoznaju sa inovativnim rešenjima iz područja prozorskih profila, pametnih proizvoda, digitalnih usluga i održivosti – na nacionalnom jeziku i s lokalnom kontakt osobom“ navodi Peter Kotzur, direktor marketinga.

Odgovor na globalne megatrendove

„REHAU divizija prozorskih rešenja se uvek dosledno fokusira na uspeh svih svojih partnera i efikasnu razmenu mišljenja sa tržištem. Naš motivisani tim radi na tome svakodnevno, uz potpunu posvećenost. Posebno tokom 2022. godine, koju obeležava mnoštvo novih trendova, predstavljamo mnogobrojna inovativna i sveobuhvatna rešenja. Na taj način ćemo tržištu pružiti uspešne odgovore na globalne megatrendove kao što su održivost, digitalizacija i urbanizacija. Zajedno sa čitavom industrijom prozora, radujemo se događaju WOW 2022, gde ćemo nastaviti zajedno da ispisujemo stranice uspešne priče GENEO RAU-FIPRO-X. Potpuno posvećeni našim partnerima i novim mogućnostima: Napravi razliku. Razvijaj poslovanje“, ističe Heuer.

REHAU prozori i vrata

REHAU divizija prozorskih rešenja svakodnevno unapređuje prozore i vrata. Naš jedinstveni pristup reciklaži EcoPuls predstavlja koncept održivosti bez premca u okviru branše.

„Uveli smo EcoPuls oznaku, kako bi jasno pokazali centralni značaj ove teme za nas. Putem ove oznake odmah prepoznajete REHAU prozore, koji su proizvedeni na posebno održiv način korišćenjem recikliranih materijala, takozvanih reciklata“ – navode iz kompanije.

REHAU divizija prozorskih rešenja, kao pokretač i predvodnik održivih industrijskih rešenja, vodeći je stručnjak za sveobuhvatna sistemska rešenja duž čitavog lanca vrednosti: Prozori. Prilagođeni savremenom životu.

Povezani članci na portalu Gradnja:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *