Promo

Dijagoninvest zida novu zgradu na novosadskom Sajmištu

Na uglu ulica Branka Bajića i Janka Čmelika niče novi stambeno-poslovni objekat koji bi trebao da bude završen do marta 2019. godine.

Po projektu arhitekte Mirka Pavlovića iz biroa MARHI firma Dijagoninvest je u januaru 2018. godine počela da zida novu zgradu u Novom Sadu. Reč je o stambeno-poslovnom objektu bruto površine 2.528 metara kvadratnih na pet etaža: Su+P+2+Pk – Du.

Objekat se nalazi na Sajmištu, na uglu ulica Branka Bajića i Janka Čmelika, nedaleko od bulevara Evrope – najdužeg novosadskog bulevara. Zgrada kubične forme ima dva siva tona na kontaktnoj fasadi kao i integrisanu LED rasvetu.

Stanove karakteriše spratna visina od 2,70 metara i velike staklene površine.

U ponudi su stanovi različitih struktura i površina pa se spram toga kreću i cene. Garsonjere koštaju 1.350 evra po kvadratnom metru, što je cena i za dvosobne i za trosobne stanove. Cena četvorosobnog stana po kvadratu iznosi 1.300 evra, dok je po kvadratu najjeftini dupleks sa cenom od 1.250 evra. U ove cene uračnunat je PDV.

Dvosoban
Dvosoban
Trosoban
Trosoban
Dupleks 1/2
Dupleks 1/2
Dupleks 2/2
Dupleks 2/2

Oprema u stanovima

Stanove karakteriše spratna visina od 2,70 metara i velike staklene površine koje će obezbediti puno prirodnog svetla u prostorijama. Od opreme će biti ugrađeni sedmokomorni PVC prozori, elektro aluminijumske roletne, parket prve klase u tamnijim tonovima, granitna keramika, kao i moderna sanitarna oprema.

Vertikalna komunikacija, pored stepenica, vrši se i pomoću lifta. Komunikacije objekta poseduju video nadzor koji pokriva sve etaže. Video nadzorom pokriveno je i dvorište sa okolinom objekta. Objekat je opremljen protivpožarnom alarmnom centralom.

Objekat je projektovan da zadovolji preporučenu B energetsku klasu za koju će dobiti i energetski pasoš.

Rok za završetak radova je mart 2019. godine.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *