Nameštaj i oprema

Zgodan dodatak: Lampe s USB punjačima

Ne znate gde vam je punjač za mobilni telefon? Ako nabavite ove lampe punjači vam više neće ni trebati…

Današnji pametni telefon jesu korisni ali zato troše mnogo više struje nego oni – glupi. Iako smo se navikli da svako veče punimo telefone nikad tačno ne znamo gde nam je punjač. A i kada ga nađemo, obično nemamo slobodnu utičnicu da ga priključimo. Međutim, italijanski proizvođač rasvete Flos ima u svojoj ponudi interesantne lampe koje nam mogu rešiti ovaj problem jer je u njih ugrađen USB port.

Podna lampa Bibliotheque Nationale

usb-flos-Bibliotheque-Nationale-3

Em što dobro izgleda, em što je veoma korisna! Flosova podna lampa Bibliotheque Nationale odlično će se uklopiti u svaki enterijer zahvaljujući vrhunskoj izradi od nerđajućeg čelika. U osnovi se nalazi mini USB port koji može da napuni bilo koji pametni telefon ili tablet. Ovu podnu lampu je dizajnirao Philippe Starck.

usb-flos-Bibliotheque-Nationale-1usb-flos-Bibliotheque-Nationale-2

Stona lampa Chapo

usb-flos-chapo-1

Još jedna lampa od Philippe Starcka koju je dizajnirao za Flos. Karakteristična je po šeširu (beli ili krem) kojim može da se podesi intezitet i smer svetla. U podnožju lampe Chapo nalazi se USB port na koji uvek možete da nakačite vaš mobilni uređaj.

usb-flos-chapo-3 usb-flos-chapo-2

 

Lampa D’E-Light

usb-flos-DE-LIGHT-1

Flos u svojoj ponudi ima i naprednije modele lampi koje ne samo da mogu da napune Android tablet ili iPad već mogu da posluže i kao stender. Zahvaljujući svom dizajnu, D’E Light idealan je za noćni stočić ili za radni sto. Postoji verzija sa Apple 30-pin, Apple Lightning i mini USB konektorom.

usb-flos-DE-LIGHT-3 usb-flos-DE-LIGHT-2

Flos rasvetu možete kupiti u salonu Light System Design.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *