Rasveta

Zvezdano nebo uzvraća udarac! Ovo je rasveta za zaljubljenike u astrologiju

Rasveta Constellation nudi realan prikaz sazvežđa na vašem plafonu!

Zvezdano nebo je odavno izašlo iz mode što se tiče enterijera, međutim iz SAD nam stiže naznaka novog talasa ovakve vrste rasvete. Doduše, koja izgleda potpuno drugačije. Naime, dizajneru Ričardu Klarkstonu iz Bruklina su zvezde na nebu poslužile kao inspiracija za neobičnu plafonsku rasvetu. S obzirom na to da je svaki astrološki znak dobio ime po određenom sazvežđu, dizajner je tokom osmišljavanja rasveta Constellation imitirao njihove oblike koje oni zauzimaju na nebu. Upravo takve oblike ova rasveta može zauzeti i na vašem plafonu!

Pogledajte kako to izgleda:

Rasveta izgleda kao da lebdi u prostoru i stvara iluziju prelepe zvezdane noći.

Rasveta je konstruisana od tankih metalnih štapova u zlatnoj boji, koji su kod svakog sazvežđa organizovani u različit sistem, zajedno s kuglicama koje nose LED svetiljke.

Zahvaljujući jedva primetnim silikonskim strunama, rasveta izgleda kao da lebdi u prostoru i stvara iluziju prelepe zvezdane noći, piše Inhabitat.

LED sijalice koje su ugrađene u rasvetu imaju radni vek od preko 50.000 sati, a svaka „zvezda“ može biti nezavisno zamenjena kada prestane da sija.

Svaki od modela kolekcije Constellation može se naručiti preko sajta, a na vašu adresu stiže u tankom kartonskom pakovanju. Rasveta se dobija rasklopljena, a iz studija ističu da je izrazito jednostavna za montažu, jer jedino što je potrebno uraditi je da se šipke prema određenoj šemi uvuku u otvore.

Ovan najjeftiniji, strelac najskuplji

Kolekciju čini dvanaest različitih modela rasvete, baš koliko je i horoskopskih znakova. Ukoliko biste želeli da imate svoj horoskopski znak u vidu plafonjere najjeftinije ćete proći ukoliko ste ovan, sa cenom od 830 dolara, dok ćete za strelca morati da izdvojite 2.385 dolara. Ukoliko biste želeli da imate čitavo zvezdano nebo, to će vas koštati čak 17.040 dolara.

Foto: Richard Clarkston Studio

Firme iz kategorije Rasveta:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *