Skoro 40.000 pretplatnika na YouTube kanalu; Foto: Gradnja
Aktuelno, Video

Preko 14 miliona pregleda na YouTube kanalu portala Gradnja: Ovo su najgledaniji snimci

Najgledaniji video na kanalu GradnjaTV ima 2,5 miliona pregleda, a nedavno pokrenute Dron reportaže su za kratko vreme postale viralne.

Kanal Gradnja na YouTube približava se granici od 40 hiljada pretplatnika i 15 miliona pregleda, tačnije – u ovom trenutku – 14.452.508.

Sve je počelo u aprilu 2014, četiri godine nakon osnivanja portala Gradnja.rs kada je pokrenut kanal @GradnjaTV na tada već veoma popularnoj video-platformi koja sada broji više od dve milijarde korisnika.

Prvi video koji je postavljen na ovu platformu bio je o rasklapanju i sastavljanju Geberit vodokotlića koja danas, šest godina kasnije ima preko 190.000 pregleda. Na prvi pogled puno, međutim kasnije su usledili video-prilozi koji su ovu brojku premašili za skoro 15 puta.

Pogledajte i ovo na portalu Gradnja:

Najgledaniji video na našem kanalu je onaj o termoizolaciji koji ima čak 2,5 miliona pregleda.

Tokom narednog perioda, usledili su novi, produkcijski daleko napredniji video-prilozi poput videa o postavljanju keramičkih pločica (833.000 pregleda), malom stanu s velikim idejama (528.000) ali i „milionera“ kao što je onaj o tome kako se pravilno gletuje (1,7 miliona) kao i najgledaniji video na našem kanalu, o termoizolaciji sa čak 2,5 miliona pregleda.

Promocije i konferencije

Portal Gradnja je pre tri godine počeo sa produkcijom promotivnih video-priloga poput onog o laserskom telefonu s termovizijskom kamerom – Cat S61, a u oktobru 2019. godine je organizovao živi prenos konferencije BuildUp: Digitalna gradnja koji je pratilo 1.200 ljudi u istom trenutku.

Sa dronom u nadzor radova

Od početka ove godine na YouTubeu možete gledati i Dron reportaže koje su za kratko vreme postale veoma popularne. Od gradilišta tunela ispod Fruške gore preko Prokopa i Palate pravde do rekonstrukcije Sava centra, ovi prilozi na interesantan način dočaravaju kako gradilišta izgledaju iz vazduha.

Uskoro ćete na kanalu @GradnjaTV moći da vidite kako napreduje izgradnja jednog mosta na Savi.

Kako da nas pratite na YouTubeu

Postanite jedan od preko 38 hiljada pretplatnika kanala! Da biste bili na vreme obavešteni o novom video-prilogu prijavite se na naš kanal ovde.

Gledamo se na YouTubeu!

Odabrali smo za vas:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Miodrag iz Peći

    Čestitam na velikoj posećenosti sajta koja se očituje sve češćim blokadama budućih gradilišta zgrada i građevinskih kompleksa od strane stanara okolnih zgrada. Čitam vest da su stanovnici Bežaniske Kose spremni na radikalizaciju protesta protiv izgradnje dva solitera od 100 i 120 metara o čijoj ste izgradnji pisali.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *