Konkursi

BETA 2018: Prijavite rad na bijenale arhitekture u Temišvaru

Pozivaju se svi zainteresovani da učestvuju u konkursu BETA 2018: centralnom događaja temišvarskih arhitektonskih bijenala.

Iskoristite priliku za izlaganje i osvajanje nagrada u šest kategorija i pošaljite svoje prijave do 1. avgusta, odnosno 10. septembar za kategoriju članak o arhitekturi.

Kategorije

  1. Izgrađeni objekat
  2. Dizajn enterijera
  3. Javni prostor
  4. Diplomski radovi
  5. Inicijative, eksperimenti i vizije
  6. Članak o arhitekturi

Otvaranje Salona arhitekture Novi Sad ka regionu i sklapanje partnerstva s temišvarskim OAR / Filiala Timiş stvorilo je povratnu mogućnost da učesnici iz Vojvodine ravnopravno prijave svoje radove na BETA bijenale arhitekture. Takođe, učesnici iz cele Srbije mogu da učestvuju u konkursu ali u kategorijama 4, 5 i 6.

Izožba – konkurs BETA 2018 je centralni događaj bijenala, zamišljena kao prilika za stvaranje odnosa kako u okviru profesije, tako i između profesije i socio-kulturne sredine u kojoj se profesija obavlja.

Žiri

Žiri čine: Attila Kim, Irina Cristea, Grozdana Šišović, Levente Szabó i Oana Stănescu za kategorije 1-5 i Catherine Slessor, Ethel Baraona Pohl i Tamar Shafrir za članak o arhitekturi.

Nagrade

Dodeliće se šest nagrada, po jedna za svaku kategoriju u iznosu od 1.000 evra.

Na konkursu će biti proglašeno i 12 pohvala koje će biti nagrađene sa po 500 evra.

Prijave

Konkurs se obavlja onlajn na sajtu competition.betacity.eu (na rumunskom / mađarskom / srspkom) koji će imati sve potrebne materijale za prijavu.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *