S Mill WiFi integrisanim panel radijatorima možete smanjiti potrošnju električne energije
Opremanje

Bežični panel radijatori koji smanjuju račune za grejanje

Ovi električni radijatori posebni su po tome što omogućavaju upravljanje putem mobilnog telefona dok niste kod kuće.

Bliži se sezona grejanja pa kompanije uveliko predstavljaju novitete. Jedan od njih svakako je Mill WiFi panel radijator koji je poseban po tome što omogućava upravljanje na dodir tastera uz pomoć Millheat aplikacije s bilo kojeg mesta na svetu što je veoma praktično rešenje.

Aplikacija omogućava da preko mobilnog telefona kontrolišete temperaturu u prostorijama ali i da namestite nedeljni program koristeći četiri načina rada: normalno, spavanje, van kuće i isključeno. Temperatura se automatski namešta prema vašim individualnim potrebama i dnevnim navikama.

S Mill WiFi integrisanim panel radijatorima možete smanjiti potrošnju električne energije

Električni radijatori, veoma su popularni u našoj zemlji i zbog toga što je u Srbiji cena struje relativno jeftina

Aplikacija Millheat dozvoljava da podelite upravljanje kućom s ostalim članovima porodice i namestite temperaturu posebno u svakoj prostoriji.

S Mill WiFi integrisanim panel radijatorima možete smanjiti potrošnju električne energije jer postoji režim rada „odmor“ koji je veoma zgodan jer će on isključiti grejanje kada ste odsutni. Ako dođete kući ranije, lako možete premostiti podešavanja kako biste namestili temperaturu prema vašim potrebama.

Električni, takozvani norveški, radijatori, veoma su popularni u našoj zemlji i zbog toga što je u Srbiji cena struje relativno jeftina. Millovo rešenje je posebno dobro jer ćete moći da na pametan način, uz pomoć vašeg mobilnog telefona (Android, iPhone), kontrolišete grejanje i ostvarite dodatne uštede.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Mare

    Postovani, ko distribuira ovaj proizvod kod nas?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *