Regionalni projekti

Crna vila: Moderna porodična kuća u Ljubljani

U centru Ljubljane, skrivena od pogleda, podignuta je nova kuća koja je zahvljujujući svojoj fasadi dobila ime Crna vila.

Arhitekta Primož Novak zajedno s firmom Demšar arhitekti d.o.o. potpisuje projektaj porodične kuće u prestonici Slovenije. Vilu koju krasi ventilirajuća fasada u crnoj boji ali i velike staklene površine za prozore, vrata i balustrade. Kao kontrast koji utopljava hladnu konstukciju, iskorišćeno je drvo koje se prostire po podu kao deking ali i na plafonima i na zidovima kao prirodna obloga.

The-Black-Villa-outdoor-garden

Enterijer karakteriše moderna harmonija neutralnih tonova, obilje drveta i stakla. Dok je u open-space prizemlju smeštena dnevna soba s trpezarijom i kuhinjom na spratu se nalazi miri deo kuće sa spavaćim sobama.

The-Black-Villa-view-with-small-red-tree The-Villa-larger-view-of-patio The-villa-back-of-house-garden The-Black-Villa-close-up-patio residence-in-ljubljana-living-room lower-and-upper-level-room-house-in-slovenia ljubljana-house-kitchen-view kitchen-table-ljubljana kitchen-appliance-slovenian-house black-residence-in-ljubljana-living-room black-residence-in-ljubljana-living-room-view-and-upper-floor slovenia-ljubljana-house-view-of-white-mask black-residence-spa black-residence-gym-and-jacuzzi black-house-bedroom black-house-bathroom

Pogledajte još jednu zanimljivu kuću u okolini Ljubljane.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *