Svetski projekti

Impozantna betonska vila u kamenom kršu

Nedaleko od nacionalnog parka Joshua Tree u Kaliforniji podignuta je kuća koja pleni ne samo svojim eksterijerom već i enterijerskim rešenjima.

Rad na ovom arhitektonskom biseru započeo je arhitekta Kendrick Bangs Kellogg još 1988. godine. Iako je objekat završen pet godina kasnije, enterijerista John Vugrin proveo je u njemu još nekoliko godina pre nego što je unutrašnjost izvedena po njegovoj zamisili. Rezultat je zadivljujuć amorfni objekat u betonu, staklu i bakru koji se savršeno uklapa u okolinu.

Obavezno pogledajte i video na kraju zapisa.

design-residence-Kendrick-Bangs-Kellogg

Masivna ljuskasta konstrukcija inspirisana je okolnom peščanom dinom dok enterijer podseća na oazu u pustinji. Ako vam se jako sviđa ovaj objekat možda vas obraduje informacija da je kuća na prodaju. Doduše, za tri miliona dolara.

architecture-residence-Kendrick-Bangs-Kellogg exterior-residence-Kendrick-Bangs-Kellogg residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-4 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-5 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-6 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-7 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-8 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-9 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-10 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-11 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-12 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-13 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-14 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-15 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-16 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-17 residence-Kendrick-Bangs-Kellogg-18

Pogledajte još zanimljivih enterijera kuća.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *