Iz PDF-a u DWG na jedan klik!
Softver

Ako ste mislili da je nemoguće konvertovati PDF u DWG, pogrešili ste!

Gotovo je s mučnim precrtavanjem PDF crteža u AutoCAD-u jer od sada u samo nekoliko koraka dobijate potpuno upotrebljiv DWG fajl.

Ova pogodnost, koju besplatno nudi sajt za manipulisanje PDF fajlovima Investintech, obradovaće mnoge. Što je najbolje od svega, postupak je veoma jednostavan. Kako biste konvertovali PDF u DWG potrebno je samo da okačite dokument u PDF formatu, sačekate nekoliko trenutaka i preuzmete njegovu DWG verziju. Ipak, za nešto složenije crteže moraćete da budete malo strpljiviji i sačekate malo više vremena, što je i dalje daleko brži postupak nego da ga sami precrtavate.

Bez registracije, bez žigova: Odaberite PDF i klikom na jedno dugme konvertujte ga u DWG.

Kako biste konvertovali fajl nije potrebno da se ulogujete niti dajete svoju e-mail adresu, a na crtežu neće biti nikakvog žiga ili oznake.

Dobijeni fajl u AutoCAD-u se formira u vidu crteža koji je sačinjen od nekoliko različitih lejera. Tokom konvertovanja razdvajaju se lejeri na osnovu funkcije koju vrše u crtežu. U jednom lejeru je tekst, u drugom linije, a u trećem kote. Doduše, u našim probnim konverzijama češće se dešavalo da kompletan crtež bude u jednom lejeru, i to potpuno „razbijen“.

Bez logovanja i bez žigova

Kako biste konvertovali fajl nije potrebno da se ulogujete niti dajete svoju e-mail adresu, a na crtežu neće biti nikakvog žiga ili oznake.

Ukoliko želite da imate i druge pogodnosti za upravljanje PDF fajlovima možete preuzeti i besplatnu probnu verziju, a nakon toga ukoliko želite i potpunu verziju koja se naravno plaća.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Dragica

    Dobar dan.Molum za pomoc.Interesuje me gde moze da se nabavi i kako autocad 2012.Potrebno za srednjoskolca druga godina arhitektonskog tehnicara kako bi mogao da uci jer nema iz cega i kako da savlada gradivo?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *