Promo

Kako pobeći od gradskih gužvi i živeti u kući iz snova

Ukoliko se bojite komplikovanih procedura za gradnju kuće i ne upušta vam se u igranku s majstorima, ovo može biti rešenje za vas!

Užurbani stil života, puno vremena provedenog u saobraćaju i nedostatak prirodnog okruženja sve više tišti stanovnike velikih gradova. Beg iz grada čini se kao dobra opcija, a život u kući okruženom zelenilom, mirom i tišinom izgleda kao nedosanjani san. Međutim, taj san puca kao balon jer se mnogi obeshrabre kada krenu u proceduru izgradnje kuće iz snova. Obimna papirologija, nepostojanje jasnih procedura, visoka cena projekata i nepoverenje u izvođače samo su neki od razloga zašto mnogi odustaju.

Međutim, rešenje postoji! Kompanija Lafarge lansirala je sajt lafargekuce.rs koji na jednostavan način vodi korisnike kroz komplikovani svet izgradnje doma, dajući jasne i precizne informacije o svim koracima koji očekuju potencijalne vlasnike kuća, odnosno, upućuje ih u potrebnu dokumentaciju i institucije u kojima se ona pribavlja.

Ako želite dom a na gradilište, Lafarge kuće su pravi izbor

Kompanija Lafarge lansirala je sajt koji na jednostavan način vodi korisnike kroz komplikovani svet izgradnje doma.

Sajt je osmišljen tako da na intuitivan način saznate koji su to koraci u izgradnji kuće. Baš kao što ćete prvo birati lokaciju za izgradnju kuće, tako ćete i na sajtu prvo saznati šta vaš budući plac treba da ispunjava od uslova potrebnih za izgradnju objekta. U sledećoj sekciji, Idejno rešenje, birate kako će izgledati vaša kuća iz snova, a na raspolaganju vam je bogat izbor planova objekata čiji izbor možete suziti na osnovu parametara koji vama odgovaraju kao što su broj soba ili spratnost.

Sekcija Dozvole je posebno interesantna jer ćete u njoj saznati kako izgleda procedura za pribavljanje dozvola za gradnju kuće: od građevinske do upotrebne. Lafarge zajedno sa vama bira najkraće puteve za dobijanje svih papira uz minimalne posete šalterima.

Svakog naravno interesuje koliko to sve košta a u tome će mu pomoći sekcija Finansije u kojoj će moći da sazna pod kojim uslovima može da se plati kuća i kakvi su mu krediti na raspolaganju.

I na kraju naravno ide Gradnja po principu „ključ u ruke“. Lafarge svojim klijentima priliku da na brz, efikasan i siguran način, po prihvatljivoj ceni, izgrade kuću po sopstvenoj želji, koja, u zavisnosti od tehnologije i specifičnih zahteva kupaca, može biti završena za mesec dana od pribavljanja potrebnih dozvola.

Izaberite projekat kuće a Lafarge je tu da ga realizuje

Lafarge kuće su savremene kuće jedinstvenog arhitektonskog koncepta koje ne karakteriše samo energetska efikasnost i ekološka osvećenost, već i i trajnost i postojanost pošto se radi o betonskoj konstrukciji.

UPDATE 16.2.2021. Lafarge je u međuvremenu prestao da proizvodi ove kuće.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Ljupcho Nikoloski

    Zivi I Skoplje.

    Dali bi mi izgradili kuch u Makedoniji.

    Veliki pozdrav.
    Dr.Nikoloski

Ostavite odgovor

Obavezna polja *