Aktuelno, Novi objekti

Kaluđerica dobija šoping centar

Tokom proteklih nekoliko meseci imali smo prilike da čujemo najave izgradnje više maloprodajnih objekata u Beogradu poput novog objekta u Žarkovu, šoping centra na Trošarini ali i projekta koji Vam danas predstavljamo. Reč je o prvom objektu takve vrste u beogradskom naselju Kaluđerica.

Uzimajući u obzir slabu pokrivenost maloprodajnim objektima u pojedinim delovima grada, ovakvi primeri predstavljaju poslovnu priliku koju investitori koriste u periodu krize, čak i u uslovima smanjene potrošačke moći.

Beobuild Vam predstavlja šoping centar manjih gabarita namenjen građanima Kaluđerice, koji će na svojih 10.000 kvadratnih metara posedovati brojne prodajne i uslužne objekte. U okviru centra nalaziće se 34 lokala u kojima se između ostalog očekuju pošta, banka, menjačnica, prodavnica bele tehnike, parfimerija, kao i lokali za prodaju odeće, sportske opreme i „Mercator“ supermarket. Pored prodavnica posetiocima će biti dostupne brojne usluge, kao i garaža sa 90 parking mesta. Ispred šoping centra je planirano postavljanje dečjeg igrališta sa parkovskim elementima, a u blizini centra je planirana i OMV benzinska pumpa. Tako će ceo kompleks davati kompletnu uslugu svim svojim posetiocima, i kao takav pretenduje da bude novi centar okupljanja u ovom delu Beograda.

Investitor objekta je kompanija „ImmoPoint“, dok je otvaranje najavljeno za septembar ove godine.

(Izvor: Beobuild)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *