Aktuelno

Kanye West promoviše arhitekturu na Harvardu

„Svet može da se spasi dizajnom“ – izjavio je Kanye West verenik poznate starlete Kim Kardashian pri poseti univerzitetu Hardvard.

West i Kim su napravili neočekivanu posetu školi dizajna pri proslavljenom univerzitetu. Reper je skočio na sto i obratio se studentima s kojima je podelio svoju strast za arhitekturom i ispričao im čime se bavi njegova nedavno osnovana dizajnerska firma DONDA.

„Zaista verujem da svet može da se spasi dizajnom i da arhitektura oblikuje svet oko nas“ – rekao je West. „To je razlog zbog čega su u studiju DONDA posao dobile prvo arhitekte. Oni su imali prilike da umesto zgrada isprojektuju majice“.

Kanye-West-at-Harvard-Graduate-School-of-Design_dezeen_1Verujem da je utopija moguća“, nastavio je on i okrivljujući lidere i političare što to još nisu postigli.

Kanye West je inače američki reper, muzički producent i pevač koji je dobio Gremi nagrade. Svoj debitantski album The College Dropout je izdao 2004, drugi album Late Registration godine 2005. a treći album Graduation godine 2007. U žiži javnosti našao se i zbog veze sa poznatom starletom Kim Kardashian koja ima i svoj reality show. Studio DONDA pokrenuo je 2012. godine.

Ovde možete videti kako izgleda dom Kanye West i Kim Kardashian.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *