Od 480 do skoro 5.000 evra. Izbor je na vama! Foto: Dizajnenterijera.rs
Nameštaj i oprema

Koliko koštaju sanitarije za kupatilo: Od povoljne do luksuzne varijante

Koliko god se trudili, teško ćete proći ispod 480 evra…

Ukoliko planirate da uskoro sređujete kupatilo sigurno vas interesuje koliko novca treba da izdvojite za sanitarije kako biste mogli da planirate budžet. Da bi ponudili što bolji odgovor na ovo pitanje, portal Dizajn enterijera napravio je tri varijante: od najpovoljnije, preko srednjeg nivoa opreme, do luksuzne varijante za one koji ne žele da štede novac.

Najpovoljnija varijanta kupatila

Najpovoljnija varijanta u kojoj vodokotlić nije ugrađen, WC šolja nije konzolna, a ni daska nije soft close, treba izdvojiti oko 57.215 dinara (480 evra). Dakle, u ovu cenu uračunati su wc šolja, vodokotlić, daska za wc šolju, umivaonik, slavina za umivaonik i tuš, tuš kabina i staklo za tuš kabinu, i to najjeftiniji modeli koji su mogli da se nađu u referentnom salonu tako da ćete teško moći da prođete jeftinije od ovoga. Šoping listu pronađite ovde.

Najpovoljnija varijanta u kojoj vodokotlić nije ugrađen niti je WC šolja konzolna, treba izdvojiti oko 57.215 dinara.

 

Srednji nivo kupatila

Ova varijanta opreme je najpopularnija, ali ne zbog cene, koja nije tako mala, već zbog dobrog kvaliteta i dizajna opreme koji će se uklopiti u savremeno kupatilo. U obzir je uzet komplet koji podrazumeva ugradni vodokotlić, WC šolju i soft close dasku za WC šolju, plus umivaonik i slavine, dok je u ovom slučaju korišćena i mnogo elegantnija tuš kadica. Ukupna cena za srednji nivo kupatila je 147.216 dinara (1.250 evra). Šoping listu pronađite ovde.

Luksuzni nivo opreme

Svrbi vas novčanik? Ovaj set pored ugradnog vodokotlića, sadrži i ugradni set za tuš kao i podnu kanalicu umesto klasične vidne tuš kadice. Korišćena je najkvalitetnija oprema koja se može naći u referentnom salonu, a ukupna cena sa Iboxom, mešačima i ružom tuša, na kraju je izašla na 574.709 dinara (4.900 evra). Naravno, ovo nije najskuplja varijanta koja se može nabaviti u Srbiji ali je dobar orijentir kako biste znali koliko to košta kada ne želite da štedite.

Kompletnu listu opreme, s pojedinačnim cenama, pronađite na portalu Dizajn enterijera.

Napomena: Nijedna ponuđena varijanta ne podrazumeva montažu elemenata niti je u cenu uračunato renoviranje kupatila. Ako želite da saznate koliko košta renoviranje kupatilo, pročitajte ovaj tekst.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *