Banke i krediti, Konkursi

Konkurs za dizajn nove Omladinske kartice

Prijavite rad za novo rešenje dizajna Erste VISA Electron omladinske kartice!

Stručni žiri u kom su i eminentni stručnjaci Mirko Ilić i Borut Vild odabraće pobednika koji će biti nagrađen sa 100.000 dinara. Posetioci www.superste.net će izabrati i svog favorita koji će dobiti nagradu publike vrednu 20.000 dinara.

Erste Banka odlučila je da raspiše konkurs za novi dizajn svoje Omladinske kartice i to preko sajta Superste.net.

Ukoliko imate ideju za novo rešenje dizajna Erste VISA Electron omladinske kartice prijavite se, a ukoliko poznajete nekog ko se bavi grafičkim dizajnom obavestite ga o ovom konkursu.

1. Prijava radova

Radove mogu podneti registrovani članovi sajta www.superste.net. Ograničenje za upload iznosi 500 kb. Jedan autor može podneti jedan predlog za dizajn nove kartice. Na konkursu mogu učestvovati državljani Srbije. Standarde koje je potrebno ispoštovati prilikom dizajna nove kartice možete preuzeti na dnu strane.

2. Rokovi

Konkurs traje od 15. marta do 30. aprila 2010 godine. Objava rezultata konkursa je 17. maja 2010.

3. Mehanizam odabira pobednika

Novi dizajn Omladinske kartice među pristiglim radovima bira žiri Erste Banke u kom su, pored predstavnika Banke, poznati dizajneri Mirko Ilić i Borut Vild. Osim žirija, i posetioci sajta www.superste.net će moći da daju svoje mišljenje glasanjem za prispele radove. Rad sa najviše glasova posetilaca dobija nagradu publike. Posetioci Superste.net mogu glasati elektronski za jedan od prispelih radova, jednom u toku dana. Glasanje publike traje od 1-15. maja, objava rezultata 17. maja 2010.

4. Nagrade

Pobednik konkursa po mišljenju stručnog žirija će dobiti glavnu novčanu nagradu od 100.000 RSD. Autor predloga koji dobije najviše glasova publike dobija nagradu od 20.000 RSD.

Nagrađeni radovi, kao i radovi u najužem izboru žirija i sa najviše glasova publike će biti prikazani javnosti nakon završetka konkursa.

5. Žiri

Mirko Ilić, Borut Vild i Andrea Brbaklić, Manuela Stamatović, Aleksandra Ognjanović iz Erste Banke.

Napomena: Ukoliko imate dodatna pitanja možete ih uputiti putem kontakt formulara.

Standardi:

Preuzmite fajlove sa opisanim standardima Erste Banke.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Konkurs: Erste Banka Visa Card | MI2Design

    […] Grafički standardi i drugi potrebni dokumenti nalaze se OVDE! Srećno! […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *