Materijali

Nagrađen Tondach biber crep

Na nedavno završenom 39. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu, Tondachov biber crep pod nazivom „Stari grad“stručni dodelio je “Posebno priznanje“.

Biber crep „Stari grad“ je proizvod iz standardne TONDACH ponude koji prevashodno podstiče investitore na kreativnost u esteticikrovnih površina. Tehnološke mogućnosti i spremnost TONDACH-a da izađe u susret svim zahtevima investitora i projektanata rezultirala je izradom paketa ravno sečenih “biber crepova” dužina od 36, 38 i 40 cm. Na ovaj način svaki krov postaje jedinstveno delo, jer investitor sam može da izabere i odredi crepove i da sam kreira konačni izgled krova, odnosno njegovu „šaru“.

I stručni žiri Udruženja Ekonomskih Propagandista Srbije (UEPS) je kompaniju TONDACH po 16. put vrednovao najvišim priznanjem “GRANDPRIX” za univerzalne keramičke crepove.

Na proteklom sajmu veliku pažnju posetilaca, ali i stručne javnosti privukla je i prezentacija projekta Andrićgrad održana na štandu TONDACH-a. U ovom projektu TONDACH učestvuje gotovo od prvog dana. S obzirom na arhitekturu koja je u projektu zastupljena -od vizantijske preko osmanlijske do austro-ugarske, tematske celine i kompleksi pokrivaju se autentičnim materijalima vezanim za graditeljstvo pojedinih epoha. Izbor projektanata i investitora pao je na TONDACH-ov crep “Mediteran plus”. To je crep sa velikim valom, izuzetnih tehničkih karakteristika, ali ono što je njega u slučaju projekta “Andrićgrad” najviše izdvojilo u odnosu na ostale ponude jeste njegov izgled.

Novost kada je u pitanju poslovanje kompanije TONDACH je i potpisivanje sporazuma sa Upravom carina Republike Srbije o unapređenju partnerskih odnosa, bržem protoku robe i obezbeđenju adekvatnog nivoa kontrole. Za kompaniju TONDACH ovaj sporazum predstavlja pojednostavljenje i skraćenje procedure prilikom izvoza, smanjenje troškova i vremena isporuke robe, samim tim i povećanje konkurentnosti TONDACH-ovog crepa na inostranim tržištima.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *