Aktuelno

Najlepše keramičke pločice

Pod obložen keramičkim pločicama može izgledati vrlo moderno i efektno. Za to su se potrudili dizajneri italijanskih proizvođača: Casa Dolce Casa, Casamood i Floor Gres.

Keramičke pločice, pored lakog održavanja, izgledaju izuzetno lepo tako da nije čudno da se se osim u kupatilima sve češće koriste i za podove dnevne sobe, trpezarije ili kancelarije.

Neobične šare, mozaici ili pločice sa teksturom drveta koriste se u izvođenju najmodernijih svetskih enterijera. Neke od izvedenih enterijera pogledajte na slikama ispod.

Generalni zaspupnik italijanskih proizvođača Casa Dolce Casa, Casamood i Floor Gres je Eurodom iz Beograda.

 

Pločice koje imitiraju teksturu parketa

Potpuni hit ove sezone jeste korišćenje keramičkih pločica koje svojim izgledom imitiraju parket i brodski pod. U kupatilima ove pločice unose toplinu i daju prirodan izgled. Slog brodskog poda je vrlo zahvalan za postavljanje. Kod ovakvog načina postavljanja pločica ima malo sečenja i odpada.

 

Počice italijanske firme Casamood
Podne i zidne pločice italijanskog proizvođača Casa Dolce Casa
Podne i zidne pločice italijanskog proizvođača Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa je marka namenjena rezidencijalnoj arhitekturi visokog nivoa.  Serije ovog proizvođača su inspirisane površinama i bojama iz prirode. Na slici ispod pogledajte pločice sa teksturom kamena (kliknite na sliku za veći prikaz).

 

Podne pločice Casa Dolce Casa sa teksturom kamena za moderne enterijere
Najkvalitetnije italijanske pločice, Floor Gres

Floor Gres je granitna keramika visokog kvaliteta. Pored stambenih objekata pogodna je i za aerodrome, bolnice i druge velike javne površine. Veliki vroj različitih serija i  kvalitet koji garantuje kompanija Flor Gres garantuju da ćete pronaći keramiku pa vašoj želji i ukusu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *