Aktuelno

Najmanje 3.000 evra za kvadrat Beograda na vodi

Danas je počela prodaja stanova Beograda na vodi, međutim niko tačno ne zna po kojoj ceni se oni prodaju.

Gradonačelnik Siniša Mali najavio je da će u ponedeljak početi prodaja stanova, koji će se izgraditi u okviru projekta Beograd na vodi. Međutim, prema priznanju nadležnih, cene još nisu formirane! Nezvanično, vrednost kvadrata biće poznata tek u kasnijoj fazi, kada se utvrdi kakvo je interesovanje i za koju vrstu stanova se kupci najviše interesuju, piše Novosti.

U soliterima koji će se graditi uz desnu obalu Save, stanovi će biti od jednosobnog do petosobnog. Vlasnici nekretnine imaće pristup svim objektima u sastavu kula – bazenima, teretani, parkovima. U prodajnom paketu biće i održavanje stana i profesionalno obezbeđenje.

Agenti u agencijama za nekretnine neprecizno licitiraju kolike će biti cene stanova. Ipak, priznaju da „ne mogu ni približno da kažu cifru“.

U delu Savskog venca, koji se graniči sa budućim Beogradom na vodi, kvadrat stana kreće se od 1.300 do 1.700 evra. Zavisno od toga da li je reč o novogradnji i u kakvom je stan stanju.

– Verujem, kada bude počela izgradnja, po automatizmu, cene kvadrata u Savskoj, Karađorđevoj, Sarajevskoj, Gavrila Principa će porasti. Što se tiče samog Beograda na vodi, sigurno neće biti manje od 3.000 evra po kvadratu – kaže jedan od agenata prodaje nekretnina.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *