Novi objekti

Novi poslovni objekat u Beogradu sa parking mestima za bicikle, tuševima i restoranima

Tim srpskih arhitekata uveo Beograd u klub svetskih metropola sa najsavremenijim poslovnim objektima.

Na osnovu projektnog zadatka koji je sastavila stručna ekipa srpskog ogranka belgijiske kompanije Delhaize i belgijska firma AOS, a rezultat je intervjuisanja velikog dela zaposlenih i potreba klijenta, tim stručnjaka iz biroa A3 Architects je za kompaniju Delhaize-Europe Serbia, osmislio jedan od najsavremenijih poslovnih prostora u okruženju. Regionalna cetrala od oko devet hiljada kvadratnih metara i preko osam stotina radnika, projektovana je po najstrožim evropskim i svetskim standardima.

„Zgrada je potpuno digotalizovana, a na raspolaganju su vam najsavremeniji interaktivni sistemi koji svakodnevni rad čine lakšim. Čitav objekat je organizovan kroz vise „landscape officea“ a svaki od njih ima takozvani „bubble“ (balon), prostoriju koju inače možete naći u kompanijama poput „Microsoft“ korporacije, u kojoj se možete izolovati onda kada vam je potrebna potpuna tišina i koncentracija“, rekao je Aleksandar Mitić iz „A3 Architects“.

Objekat ima tri sprata i preko trideset različitih tipova sala za sastanke. U velikoj meri su korišćeni prirodni materijali, vodilo se računa o ekološkom aspektu, kao i o uštedi električne energije. Zaposlenima su na raspolaganju uz garažu i parking mesta za bicikle, tuševi, restoran, dok svaki otvoreni prostor ima svoj „coffee corner“ gde se možete opustiti i popričati sa kolegama. Ukoliko neko poželi da pauzu iskoristi za džoging, u blizini se nalazi i atletska staza.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *