Kupovina stana na Zlatiboru jedan je od najboljih načina da investirate vaš novac; Foto: Modena Gradnja
Novi objekti, Promo

Modena Zlatibor Resort: Nekretnine koje zarađuju za vas

Ovaj jedinstveni planinski kompleks u Srbiji osmišljen je tako da vam pruži maksimalan komfor i povratak investicije u što kraćem roku.

Ulaganje u nekretnine je najsigurniji vid investiranja. Analize tržišta nam pokazuju da je više ljudi koji traže proverenog i pouzdanog investitora u čiji projekat bi investirali svoj novac. Na ovo nas upućuje i činjenica da se čak 80% nekretnina u Srbiji kupuje za keš.

Ako na kupovinu stana gledate kao na biznis, ovaj oblik investiranja vam može vratiti uloženi kapital na dva načina. Prvi je rast tržišne vrednosti nepokretnosti koji projekat ostvaruje do završetka izgradnje. Drugi kanal je iznajmljivanje nepokretnosti po završetku izgradnje.

Ipak, odgovarajuću nekretninu nije lako pronaći. Tržište nekretnina u velikim gradovima je prezasićeno, te se susrećemo sa trenutno većom potražnjom od aktuelne ponude. No, nekretnine na atraktivnim lokacijama postaju sve traženije.

Kompleks se nalazi u samom centru Zlatibora; Foto: Modena Gradnja

Modena Zlatibor Resort je poluzatvoreni kompleks osmišljen tako da pruži maksimalan komfor na planini i siguran povrat investicije u što kraćem roku.

Prepoznajući trendove, Modena Gradnja – kompanija iz Novog Sada koja je do sada realizovala više desetina objekata (od kojih posebno izdvajamo objekat Royal Gardens u Budvi, delo arhitekata Branislava Mitrovića i Jelene Kuzmanović) pokrenula je izgradnju kompleksa na najposećenijoj planini u regionu.

Modena Zlatibor Resort je poluzatvoreni kompleks osmišljen tako da pruži maksimalan komfor na planini i siguran povrat investicije u što kraćem roku“ – navodi Aleksandar Kovačević, savetnik za investicije iz kompanije Modena Gradnja Zlatibor. Drugim rečima, ulaganje u ovaj kompleks vam nudi mogućnost dobre zarade i sigurne investicije.

Ovaj jedinstveni planinski rizort se nalazi u centru Zlatibora i sastoji se od tri objekta (Aria, Aqua i Terra), koje formiraju zajedničko dvorište sa trgom. Ono što ovaj poluzatvoreni kompleks čini posebnim jeste široka ponuda dodatnih sadržaja, ali i mogućnost kupovine stanova preko stambenog kredita. Ovaj kompleks sa svim svojim pratećim sadržajima čini izuzetno dobar odnos cene i kvaliteta.

U centru kompleksa nalazi se trg za zajedničkim sadržajima; Foto: Modena Gradnja

Bogat sadržaj u centru Zlatibora

„Lokacija našeg projekta je takva da ćete zaboraviti na automobil tokom boravka. Nalazimo se odmah iza Hotela ‘Idila’, na samo 200 metara od autobuske stanice, 400 metara od Gold Gondole i isto toliko od Jezera i Glavnog trga. I pored svoje atraktivne lokacije, zgrade u okviru kompleksa su tako pozicionirane da stanarima i posetiocima pružaju mir, slobodu i potpuni užitak“ – naglašava Kovačević.

U kompleksu se nalaze moderni SPA i wellnes centar, Yoga i Pilates studio, teretana i restoran.

Kao što naš sagovornik navodi, u zgradi Aqua se nalazi moderni SPA i Wellness centar koji sadrži bazen, đakuzi, saunu, salon za masažu i frizerski salon. Zgrada Aqua je povezana toplom vezom sa zgradom Aria u čijem podnožju se nalaze Yoga i Pilates studio, teretana i restoran na površini od oko 350 m2. U zgradi Terra nisu planirani dodatni sadržaji, te se ona preporučuje klijentima koji za sebe žele dodatnu privatnost. Ispod samog kompleksa se nalaze dva nivoa podzemnih garaža.

Dodatni sadržaji ostaju u vlasništvu investitora ili kompanije koja će se baviti njihovim održavanjem i rentiranjem. To znači da vlasnici stanova neće snositi troškove održavanja i organizacije poslovanja, već će u njima moći da uživaju uz određene benefite i posebne popuste.

U okviru kompleksa se nalaze wellness i spa centar; Foto: Modena Gradnja

Stambeni krediti

U izgradnju ovog kompleksa, kao partner, uključena je i NLB Komercijalna Banka. „Partnerstvo sa Bankom nam je omogućilo da ponudimo klijentima kupovinu stanova putem stambenog kredita već u početnoj fazi izgradnje. Dakle, nije potrebno čekati da kompleks dostigne 80% izgrađenosti kako bi se ušlo u proceduru dobijanja kredita“ – navodi Kovačević.

Uslove pod kojima Banka nudi stambene kredite, visinu rente kao i druge informacije možete proveriti na kalkulatoru kredita NLB Komercijalne Banke ili u bilo kojoj poslovnici NLB Komercijalne banke u Srbiji.

„Vrlo je važno napomenuti: u pitanju su stanovi, ne apartmani, tako da naši klijenti imaju mogućnost povrata PDV-a ukoliko ispunjavaju uslove“ – ističe Kovačević.

Kupovinu stana u ovom kompleksu možete izvršiti i preko bankarskog kredita; Foto: Modena Gradnja

Brz povraćaj investicije

Najčešća pitanja koja zainteresovani kupci imaju vezana su za rok izgradnje, cenu nekretnina i strukture stanova.

Modena Zlatibor Resort je, pre svega, investicioni kompleks. Modena Gradnja je kompanija koja konstantno raste i prati razvoj novih tehnologija, pa su na ovom projektu ostvarili saradnju sa kompanijom Case 3D, koja je, koristeći najsavremenije proptech alate, izradila posebnu virtuelnu turu kroz objekte – online 3D prikaz kompleksa. Sa ponudom stanova i izgledom projekta se možete upoznati sa bilo koje tačke na svetu u bilo koje vreme.

Stambene jedinice sadrže dnevni boravak spojen sa kuhinjom i trpezarijom, jednu spavaću sobu, kupatilo i terasu. Razlike između stanova se ogledaju u njihovoj poziciji u okviru objekta, spratnosti, orijentaciji i površini. U ponudi su stanovi površine od 35, 43, 48 i 51 kvadratnih metara.

U ponudi su stanovi površine od 35, 43, 48 i 51 kvadratnih metara.

Sa ponudom stanova se možete upoznati sa bilo koje tačke na svetu, u bilo koje vreme; Foto: Case3D

Pored pomenutih stanova sa jednom spavaćom sobom, u ponudi postoji i mali broj dupleksa. To su stanovi sa 2 spavaće sobe koji se nalaze na 6. spratu i potkrovlju.

Početna cena za najmanje stanove iznosi 77.000 evra, bez PDV-a. S druge strane, najveći stanovi sa jednom spavaćom sobom dostižu cenu od oko 117.000 evra, bez PDV-a“ – navodi naš sagovornik.

Na pitanje zašto bi neko kupio stan na Zlatiboru, Kovačević upućuje na činjenicu da u velikim gradovima u Srbiji (za ovaj novac), nije moguće kupiti dobro opremljen stan koji se nalazi u zgradi koja sadrži spa i wellness centar, teretanu, restoran, a da je cene rente slična cenama u Beogradu ili Novom Sadu.

Početna cena za najmanje stanove iznosi 77.000 evra, bez PDV-a.

Vlasnici nekretnina u ovom kompleksu imaće nekoliko opcija kada je u pitanju rentiranje. Kupcima stanova u Modena Zlatibor Resortu na raspolaganju će biti i usluga specijalizovane kompanije za profesionalno rentiranje i održavanje stanova.

„Za klijente koji ne žele ili nemaju vremena da se bave takvim poslovima, omogućili smo opciju da svoje nekretnine rentiraju i održavaju kroz ugovor sa kompanijom koja se bude bavila tim delom posla po završetku projekta“ – zaključuje Kovačević.

Pored navedenog, kupci stanova imaće mogućnost da svoje nekretnine opreme po sistemu „ključ u ruke“, što je velika pogodnost za sve buduće klijente.

Ukoliko želite, vaš stan može biti opremljen po sistemu „ključ u ruke“; Foto: Modena Gradnja

Stan kao biznis

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana koji će vam omogućiti brz povraćaj investicije, više informacija o kompleksu Modena Zlatibor Resort možete dobiti dobiti na stranici www.modenazlatibor.rs, posetom u kancelarije u Novom Sadu i Zlatiboru, ili pozivom na brojeve telefona 064 640 04 03 (kancelarija Novi Sad) ili 064 867 34 29 (kancelarija Zlatibor).

 

Stanovi u ponudi

Modena Zlatibor Resort
Modena Zlatibor Resort
Modena Zlatibor Resort
Modena Zlatibor Resort
Modena Zlatibor Resort
Modena Zlatibor Resort
Modena Zlatibor Resort
Modena Zlatibor Resort

Foto-galerija

Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja
Foto: Modena Gradnja

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *