Aktuelno

Obustavljen projekat Beograd na vodi!

Gradonačelnik Siniša Mali je na današnjoj vanrednoj konferenciji za štampu objavio da se obustavlja projekat Beograda na vodi do daljnjeg.

Od ambicioznog projekta pretvaranja beogradskog priobalja u moderno stambeno-poslovno naselje očito neće biti ništa. Na pres konferenciji održanoj 1. aprila 2015. godine Siniša Mali je objavio da se obustavljaju radovi na izgradnji Beograda na vodi ali nije hteo da spominje razlog za takvu odluku.

Iako su prisutni novinari hteli da izvuku bilo kakvo objašnenje za ovakvu neočekivanu odluku, od Siniše Malog nisu mogli da izvuku ništa:

Mislim da vam je u ovom trenutku najvažnije da svi nastavimo da radimo na unapređenju Beograda – izjavio je gradonačelnik Beograda.

Pogledajte i dokument o obustavljanju projekta Beograda na vodi.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

5 komentara

 1. TodoR

  Aprilllliii 🙂

 2. Cox

  E da nije prvi april…

 3. Ana

  Super, ukoliko nije prvoaprilska sala !

 4. Web Dizajner

  Projekat jeste dobar ali je pitanje koliko je realan, ipak smo mi siromasna drzava sa ne bas sjajnim pokazateljima da bi skorije moglo biti bolje. Ovakvi projekti uspevaju u bogatijim gradovima i zemljama. Investitori nemaju garancije da bi mogli rasprodati stanove i poslovni prostor. Lion koji je grad slicne velicine ali 100 puta bogatiji ima slican projekat koji se vec uveliko izvodi.

 5. Dragan

  Najnovija vest!!! 04.08.2017.
  Dobro bi bilo kad bi neko s vremena na vreme pregledao i uklonio lazne i zastarele vesti sa portala.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *