Studentsko ćoše

Onlajn studentska radionica o arhitekturi pandemije

U svetlu globalne pandemije COVID-19, Arhitektonski fakultet u Beogradu organizuje onlajn studentsku radionicu usmerenu na traganje za novim, inovativnim mikro tipologijama koje će činiti osnov za kreiranje prostorno-programskih rešenja za smanjenje rizika širenja virusa.

Važnost aktivnog delovanja i efektivnog traganja za odgovarajućim reakcijama u vanrednom stanju jedan je od vodećih izazova u svetlu pandemije COVID-19 sa kojom se suočava globalno stanovništvo. Kreiranje novih prostorno-programskih scenarija koji će omogućiti bezbedno i efektivno obavljanje svakodnevnih aktivnosti osnovni je zadatak profesionalaca u domenu arhitektonskog i urbanog dizajna.

Uvodna prezentacija zakazana je za ponedeljak, 13. april 2020. godine, u 12.00 časova putem Microsoft Teams platforme.

Univerzitet u Beogradu – Arhitetonski fakultet poziva zainteresovane studente svih nivoa studija i studijskih programa da uzmu učešće u Online studentskoj radionici “Izazovi COVID-19: Arhitektura pandemije”.

Detaljnije informacije o zadatku i očekivanim rezultatima studenti će čuti na uvodnoj prezentaciji koja je zakazana za ponedeljak, 13. april 2020. godine, u 12.00 časova putem Microsoft Teams platforme (pristupni kod timu: b7nl18e).

Tutori

Radionica je interdisciplinarna i otvorena je za sve studente svih studijskih programa i različitih nivoa studija. Studentima MASA Arhitektonskog fakulteta – Univerziteta u Beogradu učešće u radionici može biti priznato umesto obavezne radionice uz Studio 1 (1 ESPB) ili stiču pravo na dodatne kredite za vannastavne aktivnosti (2 ESPB).

Tutori: Aleksandra Đorđević, Jovana Bugarski, Mladen Pešić, Ana Zorić, Miloš Kostić, Dejan Todorović, Andrej Josifovski i Aleksandra Milovanović.

Detalje o prijavi na onlajn radionicu pronađite ovde.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *