Događaj je zakazan za 23. april
Aktuelno

Otvorene su prijave za događaj koji dizajneri enterijera ne smeju da propuste

DesignBiz: Kreativnost u biznisu tema je novog meetupa zakazanog za 23. april na kojem će učestvovati Ksenija Đorđević, Zoran Jedrejčić, Danilo Micić kao i Sonja Brstina.

Za uspeh u 21. veku potrebne su dve stvari: magija i excel tablica. Međutim, postavlja se pitanje kako u poslovanju pomiriti mozak i srce?

Ideja dizajna biznisa daje moguće odgovore. No, iako su domaće arhitekte i dizajneri vrsni projektanti, čini se da se premalo pažnje poklanjaju projektovanju poslovanja. Partizanske i gerilske strategije su česte i široko rasprostranjene. U nedostatku poslovnih veština, veliki broj preduzetnika često naiđe na ćorsokak ili prepreku na putu.

Kako je poslovna strana profesije izuzetno bitan faktor o kome se nedovoljno govori, portali Gradnja.rs i Dizajnenterijera.rs naredni MeetUp susret posvećuju upravo ovoj temi.

Fokus MeetUpa pod imenom DesignBiz: Kreativnost u biznisu biće na tome kako arhitekte i dizajneri enterijera mogu da diverzifikuju svoje poslovanje, kako da uče na greškama, kao i da pronađu ravnotežu između kreativne i poslovne strane profesije, ličnih afiniteta i potreba tržišta.

Registrujte se ovde.

Srodni članci na portalu Gradnja

Portali Gradnja i Dizajn Enterijera organizuju MeetUp na kojem će se govoriti kako u poslovanju pomiriti mozak i srce.

Kako  su pronašli svoj autentični put do uspeha, na koje su sve prepreke naišli na tom putu i gde su sve pogrešili otkriće nam troje istaknutih preduzetnika. Naši sagovornici će biti Zoran Jedrejčić, Ksenija Đorđević i Danilo Micić, dok će moderator panel diskusije biti Sonja Brstina.

Zoran Jedrejčić

Zoran Jedrejčić je hrvatski arhitekta koji živi i radi u Beogradu. Za svoj dizajn dobio je brojne međunarodne nagrade. Pored toga, bio je angažovan kao selektor Beogradskog sajma nameštaja, a trenutno je kurator Zagrebačke nedelje dizajna. Radi na poziciji umetničkog direktora na razvoju brojnih brendova nameštaja, kao što je Volumen.

 

Ksenija Đorđević

Ksenija Đorđević je arhitektica koja vodi sopstvenu praksu specijalizovanu za projektovanje ugostiteljskih enterijera. Među prvima je diverzifikovala svoj biznis na više strana. Osnivač je brenda Apartment by KDA, gde se bavi prodajom visokokvalitetnog nameštaja i aksesoara. Ujedno vodi sopstveni edukativni program u oblasti dizajna enterijera.

 

Danilo Micić

Danilo Micić je arhitekta i serijski preduzetnik. Jedan je od suosnivača kompanije Case3D, koja posluje i na tržištu bliskog istoka, gde ima ispostavu u Dubaiju. Ujedno je i osnivač brenda Impact Acoustic SEE, gde aktivno učestvuje u dizajnu i opremanju savremenih stambenih i poslovnih prostora. Aktivno primenjuje savremene tehnologije i jedan je od pionira uvođenja automatizacije i veštačke intelegencije u svoje poslovanje.

 

Sonja Brstina kao moderator

Sonja Brstina je iskusna arhitektica sa više od 15 godina uspeha u vođenju studija za unutrašnji dizajn, specijalizovanog za enterijere stambenih i poslovnih prostora. Kao osnivačica i glavna urednica portala Gradnja i Dizajn Enterijera, Sonja ne samo da promoviše industriju unutrašnjeg dizajna, već i obrazuje ciljanu publiku kroz stručne članke, istovremeno povećavajući vidljivost i tržišni doseg svojih profesionalnih usluga.

 

Registracija

MeetUp će biti održan 23. aprila, u Hotelu Mona Plaza (sala Gornji Dorćol).

Broj mesta je ograničen.

Registracije obavezne na ovom linku. SVA MESTA POPUNJENA

Atmosfera sa jednog od prošlih događaja:

Partneri događaja

Organizaciju MeetUp-a podržale su kompanije Velux, Intra Lighting, EuroDOM, Wever & Ducre, TeamCAD, Alumil i Tarkett.

Ukoliko želite da podržite ovaj događaj kontaktirajte nas.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *