Registrujte se za webinar o podovima u zdravstevenim ustanovama
Dešavanja

Podovi u zdravstvenim ustanovama – Tarkettov webinar 25. novembra

Kompanija Tarkett vas poziva da prisustvujete webinaru „Podovi u zdravstvenim ustanovama“ u četvrtak 25. novembra 2021. u 15h, gde će vam se obratiti arhitekta Tatjana Kaurin iz studija DBA i Bojana Kirtić iz kompanije Tarkett SEE.

Na samom webinaru obradiće se tema podnih obloga u zdravstvenim ustanovama i njihov značaj za stvaranje zdravog okruženja. Želja organizatora je da se otvori kreativna diskusija na temu elastičnih podnih i zidnih obloga, o njihovom značaju za stvaranje dobrog okruženja za pacijente i osoblje, pravilnoj instalaciji, čišćenju i održavanju podnih obloga u zdravstvenim ustanovama, o nekoliko referenci (VMA, KCV,…) i tome kako podna obloga izgleda nakon deset godina konstantne i intenzivne upotrebe.

Učesnici

 • Bojana Kirtić, Menadžer proizvoda za homogeni, heterogeni vinil i prirodni linoleum u Tarkettu SEE

Bojana je ekspert za podne obloge od homogenog i heterogenog vinila, kao i za prirodni linoleum sa specijalnim fokusom na razvoj podnih rešenja koja odgovaraju potrebama zdravstvenih ustanova i obrazovnih objekata.

U Tarkettu je od 2012. godine gde prezentuje Tarkettova podna rešenja sa

posebnim akcentom na zdravlje ljudi i očuvanje životne sredine.

 • Tatjana Kaurin, Rukovodilac projekata u birou DBA u Novom Sadu

U DBA je od 2016. godine gde, između ostalog, intenzivno radi na projektovanju i rekonstruisanju obrazovnih i zdravstvenih objekata, praćenje i nadzor u izvođenju radova.

Gost

Arhitekta Dejan Ilijć, Arhimonn

Moderator

Jelena Hajder

Registracija

Registrujte se ovde na ovom linku.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

 1. miki

  ne mogu menadžeri i arhitekte da pričaju o podlogama u zdravstvenim ustanovama i nikad neće moći?!o podlogama a ne podovima jer su to 2 različite stvari mogu prvo da pričaju mikrobiolozi, tehnolozi,inženjeri šumarstva, lekari, psiholozi, neuropsihijatri ,a tek onda arhitekte i na kraju eventualno menadžer ukoliko je uopšte potrebno! naučite nešto konačno od šveđana i holanđana počnite od analize naših klimatskih uslova za početak i to bi bio značajan korak napred!

  1. Igor Conić

   Ne mogu da pričaju čak iako su projektovali rekonstrukciju jednog doma zdravlja?

   1. miki

    pa mogu da pričaju i o postupku pravljenja eko goriva od reciklaže hrane , sve se u srbistanu može coniću! zato smo napredni jaaako!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *