Konačno rijaliti program i za građevince! 
Aktuelno

Pratite uživo izvođenje radova na uređenju Trga republike u Beogradu

Ovako izgleda rijaliti program za građevince! 

Izvođač radova na uređenju Trga republike u Beogradu započeo je pripremne radove postavljanjem ograde oko pešačkog dela trga i dopremanjem gradilišne opreme i infrastrukture. Uskoro će se obavljati geodetsko snimanje nultog stanja zone uređenja i uklanjanje postojećeg mobilijara, a potom će se krenuti i sa svim drugim radovima prve faze, u kojoj će se uređivati pešački prostor trga, dok će u drugoj fazi uređenja na proleće biti rekonstruisana saobraćajna mreža od Vasine i Francuske do Makedonske i Kolarčeve ulice. Međutim, ono što je zanimljivo što će građani moći da prate ceo ovaj proces uživo!

Šta se dešava na gradilištu? Pratite na kamerama!

Tok radova može da se prati uživo preko internet strane Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Preko Trga republike planirane su četiri saobraćajne trake, koje će biti popločane odgovarajućim kamenim kockama, a radi uklapanja kolovoznih konstrukcija biće rekonstruisani i delovi Francuske, Kolarčeve i Makedonske ulice. Tokom uređenja biće zamenjeno i rekonstruisano oko 250 metara vodovodnih i kanalizacionih cevi, elektroenergetska i telekomunikaciona mreža.

Vrednost radova je 922 miliona dinara, a tok radova može da se prati uživo preko internet strane Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Pratite prenos ovde.

Korisni linkovi:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. milena

    A zašto nema prenosa uživo, a napisali ste da ima?

    1. Igor Conić

      Obustavljen prenos iz nekog razloga…

Ostavite odgovor

Obavezna polja *