Dešavanja

Prijavite svoju priču za 7. međunarodnu Bringing Light to Life nagradu

Podelite s kolegama svoje projekte i ideje vezane za dnevnu svetlost u prostoru, uz implementaciju VELUX proizvoda.

VELUX grupa vas poziva da se prijavite na 7. po redu međunarodnu nagradu Bringing Light to Life. Ova nagrada je mogućnost da arhitekte i dizajneri enterijera podele sa kolegama svoje najnovije projekte i ideje vezane dnevnu svetlost u prostoru, uz implementaciju VELUX krovnih prozora za kose i ravne krovove, svetlosnih tunela i drugih VELUX proizvoda.

Ovogodišnja tema je Let your story become the winner, a VELUX poziva arhitekte koji će svojim inovativnim projektima ispričaju neku novi priču, inspirisanu dnevnom svetlošću.

Kako se prijaviti

Arhitekte svoje projekte mogu prijaviti ovde do 31. januara 2021. u dve kategorije: renoviranja i nova gradnja. Obe kategorije će biti segmentisane na kuće, stambene kuće/ višespratnice i javne zgrade. Posle ocenjivanja od strane internacionalnog žirija, pobednici će biti proglašeni 2021. na zvaničnoj ceremoniji u Rumuniji. Tačan datum se još uvek ne zna, zbog situacije sa Covid virusom.

Tema je Let your story become the winner. Ispričajte je svojim inovativnim projektima inspirisanim dnevnom svetlošću.

Za prijavu radova potrebni detalji su: osnova, fasada, sekcija/ presek, kao i kratak tekst s opisom ideje. Dodatni detalji, 3D vizualizacija, fotografije i informacije su dobrodošli. Vizualizovani projekti imaju prednost u ocenjivanju. Mogu učestvovati i radovi iz 2019. i 2020. godine pod uslovom da se nisu prijavljivali prethodnih godina. Takođe, projekti mogu biti završeni u prethodne dve godine, ili u izgradnji.

Nagrade

  • Glavna nagrada: 2.500 evra
  • Porodične kuće –  Renoviranja: 700 evra
  • Višestambene kuće – Renoviranja: 700 evra
  • Javne zgrade – Renoviranja: 700 evra
  • Porodične kuće –  Novogradnja: 700 evra
  • Višestambene kuće – Novogradnja: 700 evra
  • Javne zgrade – Novogradnja: 700 evra

Nagrada Bringing light to life svake godine okuplja učesnike iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Srbije, Makedonije i Turske.

Za više informacija posetite zvaničan sajt.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *