Aktuelno

Primena novog zakona o planiranju i izgradnji

Inženjerska komora Srbije – regionalni odbor podsekcije diplomiranih inženjera arhitekture Regionalnog centra Beograd, organizuje predavanje na temu „Primena novog zakona o planiranju i izgradnji“ koju će održati Aleksandra Damnjanović-Petrović, pomoćnik ministra životne sredine i prostornog planiranja sa saradnicima.

Imajući u vidu da je Zakon o planiranju i izgradnji („Sl. glasnik RS“, br. 72/09, 81/09) u primeni od septembra 2009.godine, moguće je da se na osnovu dosadašnjeg stečenog iskustva, sagledaju ključni problemi u njegovoj primeni, ukaže na aktuelne probleme u struci, kao i na potrebu donošenja novih podzakonskih akata

Predstavnici Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, pružiće mogućnost učesnicima Skupa za otklanjanje izvesnih nedoumica kod tumačenja odredbi Zakona o planiranju i izgradnji i podzakonskih akata, u konkretnim slučajevima, kroz prezentaciju i odgovore na postavljena pitanja.

Preavanje će se održati u utorak 01. jun 2010. godine sa početkom u 13,00 časova. Mesto održavanja Velika sala Ustanove kulture Vuk Karadžić, Bulevar Kralja Aleksandra 77a, Beograd. Prijavite se!

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *