Građevinarstvo, Izvođenje

Rinol betonske podloge: osnova podnog sistema

Ako vam je potrebna brzo izvođenje, laserska kontrola nivelacije i ravnosti površine podne obloge sa velikim dnevnim učinkom, betonska podloga kompanije Rinol je prava stvar za vas.

Betonska podloga ima zadatak da sa aspekta nosivosti i funkcionalnosti primi i prenese sva predviđena opterećenja tokom njenog eksploatacionog veka, kao i da bude dobro projektovana i izvedena da na sebe primi završnu habajuću podnu oblogu bez obzira da li je reč o betonskim posipima ili podnim oblogama na bazi veštačih smola (epoksida ili poliuretana), magnezita kao i na samoj izradi habajućeg poda u betonu metodom brušenja i poliranja.

Rinol poseduje ogromno iskustvo u projektovanju, planiranju i izvođenju betonskih ploča, kako za normalne uslove korišćenja tako i za najzahtevnije namene i opterećenja, bilo da se radi o klasičnom načinu armiranja, mikroarmaturi (čelična vlakna) ili kombinaciji mikroarmiranja i klasične armature.

Brza izrada betonske podloge

Najsavremenija laserska ugradnja betona, odnosno izrada betnoskih ploča, omogućava dnevni učinak od cca. 1.500 kvadrata. Pomoću LASER SCREAD opreme, beton se istovremeno ravna i vibrira (nabija), kako bi se izbegle šupljine. Svo vreme se vrši kontrola ravnosti površine pomoću laserskih uređaja, i to automatski pet puta u jednoj sekundi!

Posebno izdvajamo izradu nosećih izravnavajućih slojeva preko starih ili postojećih betonskih ploča kao podlogu za završni habajući podni sistem. Bez obzira da li se izravnavajući sloj izvodi u varijanti polimer-modifikovanog cementnog screeda, magnezita, u varijanti veštačke smole ili nekog drugog sistema, mašinska ugradnja, laserska kontrola i egzaktno precizirana tehnologija preduzeća RINOL garantuje kvalitetnu podlogu potrebnu za izradu određenog podnog sistema.

Više informacija o kompaniji na www.rinol.rs.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

2 komentara

  1. Djordje K.

    Koliko kosta metar kvadratni ove obloge? Jel ima celicnih vlakana?

  2. Rade

    Mi smo radili sa ovim i dobro je proslo sve to. 

Ostavite odgovor

Obavezna polja *