Izvođenje

Rusi osmislili kuću koja se kupuje u prodavnici i sastavlja za 24h

Ekološki dom DublDom ruskog arhitektonskog studija BIO Architecture uvodi revoluciju u tržište izgradnje montražnih kuća.

Zamislite da u prodavnici možete da izaberete kuću a potom je na placu sastavite za manje od jednog dana? DublDom je modularna kuća koja dolazi sa svim potrebnim priključcima i instalacijama, kućnim aparatima, nameštajem i izolacijom. Prva ovakva kuća već je izgrađena u okolinu Moskve kao vikendica za jednu porodicu.

dubldom-rusija-2

Ovaj drvena kuća ima ogromni zastakljeni dnevni boravak kao i drveni natkriveni trem koji je savršeno uklopljen u obližnju okolinu, piše CroEnergo.

dubldom-rusija-3

Iako je izgrađena samo od drveta, ova kuća je vrlo dobro izolovana pa i iz tog razloga može podneti čak i hladne ruske zime.

dubldom-rusija-4

DublDom se za sada može kupiti u dve veličine i to sa nameštajem koji je izrađen po meri.

dubldom-rusija-5 dubldom-rusija-6 dubldom-rusija-7 dubldom-rusija-8

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

4 komentara

 1. lazarevic zoran

  Iskreno ovo je s**** koje neupotpunjuje nesto cime bi se covek ili porodica bavila izuzev ribolovaca i lovaca u prirodi. Jednostavno s**** od objekta puna drveta i kod nas u Srbiji za kratko vreme puna zizaka sto znaci jos jedno dodatno glupo ulaganje u ovu kolibu od prostorije.

 2. Ja Sam Ja

  @zoran… hehe, dobr si napisal. Tudi v Slo se da naredit taka gajba.

 3. Rajko

  U ovoj priči mi se najviše sviđa odlično riješena fasada
  Ovako kako izgleda je vikendica ali da je malo šira i da vidim
  wc i kupatilo, veći dnevni boravak,
  bila bi više u mojim standardima
  Inače drvo mi se dopada ali bih samo nosive grede zamjenio
  metalnim

 4. slavica

  a zašto ste nepoverljivi, sigurno ima zaštitu od crvotočnih buba i drugih štetočina, sigurno da postoji otpornih boja i glazura koja bi imala zaštitu, a postoji i izgradnja po sistemu „ključ u ruke “ po veličini za svakoga pa čak i porodicu i sve može da se sazna na internetu, samo otkucajte reč koja vas zanima i saznačete, sve sam saznala što me je interesovalo

Ostavite odgovor

Obavezna polja *