Izvođenje, Sajmovi

Sajam 2012: Ytong URADI SAM univerzalne ploče

Kompanija Xella Srbija je na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva predstavila posetiocima novi proizvod na tržištu – Ytong univerzalne ploče.

Ytong univerzalne ploče po principu „uradi sam“ olakšavaju uređenje enterijera.  Lako se obrađuju i omogućavaju jednostavno i kreativno oblikovanje. Prostor je moguće oblikovati tako da se svakom delu doma dodeli lični pečat.

Zbog male debljine Ytong ploče su idealne za brzu i preciznu gradnju, pre svega kod oblaganja kada, tuš kabina, kamina, za zatvaranja ili obziđivanja instalacionih kanala i otvora, kao i za zaštitu vertikalne hidroizolacije. Seku se laše nego drvo, a takođe se i veoma lako lepe.

Kompanija Xella Srbija – Ytong svojim kupcima nudi kreativno rešenje za brzo i jednostavno uređenje doma po sopstvenom ukusu i to u samo tri koraka.

Korak jedan – osmislite

Nema te ideje koju uz pomoć Ytong univerzalnih ploča nećete moći da realizujete. Pustite mašti na volju!

Korak dva – oblikujte

Univerzalne ploče seku se lakše nego drvo pa je oblikovanje brzo i lako, a čak ni zaobljeni potezi nisu problem.

Korak tri – postavite

Sasvim tanak sloj Ytong tankoslojnog maltera koji ima veliku pričvrsnu moć, obezbeđuje jednostavno i trajno sastavljanje. Potreban vam je samo jedan džak Ytong maltera od 5 kg i malo vode, tako da vam stan ostaje čist i uredan i u toku gradnje.

I gotovo!

Univerzalne ploče ofarbajte u boju po želji. Unikatni elementi enterijera uvek ostavljaju fantastičan utisak! Budite kreator i majstor svog doma!

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *