Od 27. do 30. aprila na Beogradskom sajmu; Foto: Gradnja.rs
Sajmovi

Sajam građevinarstva u aprilu ponovo na Beogradskom sajmu

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope – Međunarodni sajam građevinarstva biće održan od 27. do 30. aprila u Beogradu.

Nakon dve godine pauze zbog pandemije korona virusa, ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvatiće sve segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.

Sajam će posetiocima ponuditi najsavremenije materijale, građevinske mašine, uređaje i alate koji se koriste u građevinarstvu, i predstaviti nove tehnologije i materijale za izolaciju od vlage i buke. Takođe, u ponudi će se naći i liftovi, a kao finalna delatnost, uključen je dizajn i opremanje enterijera.

Nacionalna izložba biće u organizaciji Indije, a najavljeno je i učešće izlagača iz Poljske.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Indikator budućih kretanja u delatnostima građevinarstva; foto: Gradnja.rs

Najbolji pokazatelj aktuelnog privrednog trenutka

Okrenut, pre svega, stručnoj publici i predstavnicima građevinskih kompanija i preduzeća koja gravitiraju ka toj privrednoj grani, Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE je indikator budućih kretanja u delatnostima građevinarstva.

Perspektivnost srpskog građevinarstva i najavljeni građevinski projekti od međunarodnog značaja, kao i projekti koji su trenutno u realizaciji, jasno ukazuju sadašnjim i budućim poslovnim partnerima da će predstojeći Sajam građevinarstva biti važan događaj i najbolji pokazatelj aktuelnog privrednog trenutka i dometa svojih učesnika.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija Wienerberger Srbija.

„Kao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, aprilski događaj će za učesnike i posetioce biti idealan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj učesnika iz branše biće nova mogućnost za postizanje različitih vidova saradnje i razvijanje biznisa”, navodi se na sajtu Sajma građevinarstva.

Izabrali smo za vas…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *