Aktuelno, Izdvojeno

Sajam nameštaja 2014: Utisci iz prve ruke

Na ovogodišnjem sajmu nameštaja, koji se održava od 10. do 16. novembra 2014, svoj asortiman izložilo je 300 domaćih i stranih izlagača. Evo šta vredi videti!

Redakcija Gradnja.rs posetila je sajam nameštaja i prenosi vam utiske iz prve ruke. Čini se da je sajam posećeniji i bolji od prethodnog. Posebno osveženje doneo je štand sa nameštajem kojeg su predstavile stručne srednje škole, fakulteti i udruženja dizajnera. Nadamo se da će ove alternativane komade nameštaja nego od domaćih proizvođača usvojiti i pustiti u proizvodnju.

sajam-namestaja-2014

Utisak je da ima vrlo kvalitetnog nameštaja ali da se domaći kupci opredeljuju za one proizviđače koji daju najveći popust. Popusti su uglavnom oko 10 i 15 posto i trajaće do kraja sajma dok će neke firme produžiti akciju do kraja meseca.

Cena ulaznice je 300 dinara dok je za kolektivne posete cena 200 dinara. Ukoliko na sajam dolazite automobilom, cena parkinga je 100 dinara po satu.

tehnicka-skola-beograd

Vrlo interesantne dizajnirane lampe, stolice i detalje za uređenje doma predstavile su stručne srednje škole, fakulteti i udruženja dizajnera.

luster

snezana-milenkovic

fotelja-od-drveta

Najveće interesovanje posetilaca je bilo za komadni nameštaj. Zapazili smo vrlo kvalitetne i zanimljive modele domaćih dizajnera kao što je tapacirana stolica od punog drveta proizvođača Hoklica and stolica.

tepisi

Tepisi dimenzija 160×230 sjajnih dezena mogu se kupiti u Biromarketingu po ceni od svega 12.000 dinara.

trpezarijski-sto-home-centar

Ukoliko želite da opremite trpezariju, izbor je bogat. Pogledajte naš ceo članak posvećen trpezarijskim stolovima i stolicama sa sajma.

niko-kralj-fotelja

Posebno je interesantan štand New Cycle koji obnavlja nameštaj čuvenih dizajnera. Pročitajte sve o njima u posebnom članku.

ugaona-garnitura

Naravno, najveća ponuda nameštaja je za dnevne sobe. Pogledajte ceo asortiman zanimljivih sofa i garnitura sa sajma.

drvena-klizna-vrata

Posetite i štand Hard Stuff s domaćim industrijskim nameštajem. Ova klizna vrata koštaju 47.000 dinara.

hard-stuff-sajam-2014

Zanimljiv sto u ponudi Hard Stuffa.

zidni-akvarijum

Zidni akvarijum debljine 16 cm mogu se potpuno ugraditi u zid. Cena od 500 do 1.200 evra.

Pogledajte sve članke sa sajma nameštaja 2014.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *