Softver

Sećate se stana iz filma Američki psiho? Sada se možete prošetati njime

Naravno, šetnja je virutelna i zapravo predstavlja mogućnosti softverskog rešenja Archilogic.

Stan serijskog ubice Patricka Batemana, protagoniste filma Američki psiho, jedan je od najupečatljivijih enterijera u savremenoj kimenatografiji. Sterilni stan, beo poput njegovih vizit-kartica, budi jezivu atmosferu koju upotpunjuje maestaralni Christian Bale. Sada imamo priliku da podrobnije istažimo ovaj apartman zahvaljujući interaktivnom 3D modelu bez bojazni da će nam neko zabiti sekiru u glavu.

americki-psiho-stan-4

Proštetajte stanom serijskog ubice iz vašeg browsera bez bojazni da će vam neko zabiti sekiru u glavu.

 

Enterijer stana originalno je dizajnirao Gideon Ponte i on sjajno reflektuje perfekcionizam ali i psihotičnost glavnog junaka. Poznati komadi nameštaja kao što su stolica Mackintosh ili garnitura Barcelona od Mies van der Rohea, tu su da dočaraju i naglase ekonomski uspeh Patricka Batemana, ali odustvo bilo kakvih ličnih detalja čini stan praznim i nespokojnim. Preuveličane grafike Roberta Langa na zidovima, takođe, doprinose uznemirujućoj atmosferi.

Stan serijskog ubice sada je moguće istražiti direktno iz browsera zahvaljujući Archilogicu. Interaktivni 3D model dozvoljava pomeranje i rotiranje kamere tako da se može uživeti u ulogu Patrikovih žrtava znajući da opasnost ne vreba iza ugla.

americki-psiho-stan-3
Softver dozvoljava različite pogleda na stan

Turu možete započeti na ovom linku, a potrebno je da imate novije operativne sisteme, browsere i kao što svežije drajvere za grafičku karticu.

Inside of Patrick Bateman’s Apartment by Archilogic

Pročitajte koje su sve prednosti interaktivnih Archilogic modela.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *