Foto: TECE
Promo

Ove aktivacione tipke izgledaju toliko dobro da mogu biti glavni detalj svakog kupatila

S novim materijalima, arhitektonska kolekcija TECEsquare ostaje jednako bezvremenska, dok istovremeno prati trendove više nego ikad.

Iako nije dizajnirana sa ciljem da bude u središtu pažnje, aktivaciona tipka za WC svojim savršenim linijama i neuobičajenim materijalima može u vaše kupatilo uneti mnogo toga taktilnog i vizuelnog.

Baš kao TECEsquare, savršeno oblikovana aktivaciona tipka za ispiranje WC-a, koja je svojim bezvremenskim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima već postala miljenica mnogih arhitekata i projektanata kupatila.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Nove površine za nove izglede kupatila; Foto: TECE

Najravnija TECE aktivaciona tipka ističe se svojom preciznom izradom, bogatim osećajem kod dodirivanja i ravnim dizajnom.

Kompanija TECE sada je nudi u novim, inovativnim metalnim bojama i staklenim površinama koje su najnoviji trend u svetu kupatilskih armatura i uređenju enterijera.

Najravnija TECE aktivaciona tipka ističe se svojom preciznom izradom, bogatim osećajem kod dodirivanja i ravnim dizajnom. I novim površinama za nove izglede kupatila.

TECEsquare Rusted Steel

Mat površina sa svojim plemenitim izgledom rđe svaki zid pretvara u mali arhitektonski pejzaž, jer prati aktuelne trendove u projektovanju fasada.

Kako se površina dovršava ručno, svaki komad ima jedinstven karakter – s najvišim kvalitetom izrade u pogledu materijala i mehanike.

„Za individualce koji traže nešto posebno, ručno izrađujemo površinu svake tipke TECEsquare Rusted steel s jedinstvenom i dugotrajnom završnom obradom. Svaka je unikatna„, izjavio je Thomas Lehner junior, direktor lakirnice Lehner.

TECEsquare metal, površina Rusted Steel; Ilustracija: TECE

Elegantno brušeno

Nova površina od nikla predstavlja se zajedno s elegantnim, brušenim strukturama – izgled koji je zahvaljujući završnom sloju protiv otisaka prstiju zaštićen od istih, što je isprobana i proverena metoda koju TECE koristi i za druge metalne površine.

TECEsquare metal – nikl četkani; Foto: TECE

Bezvremenski premijum dizajn u staklu

Četiri nove staklene površine – bela, crna, signalno siva i peščano bež – takođe označavaju dugotrajnost vrhunskog dizajna sa svojom visokokvalitetnom satiniranom završnom obradom.

Njihove glazure peku se iza stakla, što tipkama daje impresivnu optičku dubinu, lepe lomove svetlosti i lagan, proziran izgled.

Bele satinirane i crne satinirane staklene površine sada možete pronaći i u asortimanu TECEdrainline tuš kanalica.

TECEsquare staklo – bela satinirana
TECEsquare staklo – bela satinirana
TECEsquare staklo – crna satinirana
TECEsquare staklo – crna satinirana
TECEsquare staklo – peščano bež satinirana
TECEsquare staklo – peščano bež satinirana
TECEsquare staklo – siva satinirana
TECEsquare staklo – siva satinirana

Kombinacija s bilo kojim TECE vodokotlićem

S novim materijalima, arhitektonska kolekcija TECEsquare aktivacionih tipki ostaje jednako bezvremenska dok istovremeno prati trendove više nego ikad.

Svi postojeći i novi modeli tipke dele istu dugotrajnu tehnologiju i visok kvalitet završne obrade, te predstavljaju komponente modularnog sistema TECEsquare – što znači da se bilo koja TECEsquare tipka može kombinovati s bilo kojim TECE vodokotlićem.

Svi postojeći i novi modeli tipke dele istu dugotrajnu tehnologiju i visok kvalitet završne obrade; Foto: TECE

Isti stakleni poklopac i za TECEdrainline

Stakleni poklopac TECEdrainline dostupan je u beloj ili crnoj satenskoj završnoj obradi koja odgovara tipki TECEsquare u staklu.

Posetite salon u Beogradu

Na adresi Požeška 31a, nemačka kompanija TECE otvorila je pre godinu dana novi showroom. Ovaj predivan izložbeni prostor smešten je na navedenoj adresi na Banovom brdu u Beogradu, a ukupne je površine 250 kvadratnih metara.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *