Opremanje

Tulip LED stona lampa dobrog dizajna

Kompanija ADATA lansirala je novu LED stonu lampu Tulip, koje kombinuje sigurnost sa efikasnošću.

Tulip stona lampa pruža 1.000 luksa bez štetnog ultra-ljubičastog zračenja i ima trostepeno podešavanje stepena osvetljenja zajedno s noćnim osvetljenjem.

Blage linije i mekane boje spoljašnjosti lampe kreiraju minimalistički prirodan ambijent u domu ili kancelariji. Podešavanje osvetljenosti kontroliše se bojama kodiranim dugmetom osetljivim na dodir s nivoima osvetljenosti od 100, 8% i 60% označenim s mekom rozom, ljubičastom i plavom nijansom. Za noćnu upotrebu, noćno osvetljenje pruža sigurnost putem mirnog i toplog sjaja.

adata tulip LED Desk Lamp

Za mnoge potrošače jedan od glavnih razloga interesovanja za LED osvetljenje je smanjenje potrošnje električne energije. Tulip stona lampa pruža uštedu u potrošnji električne energije i preko 60% u odnosu na tradicionalne lampe. Jedno LED svetlo od 8W može da zameni jedno tradicionalno svetlo od 21W, i pruža konstantno osvetljenje bez treperenja u trajanju od 40.000 sati i više.

Dostupna u dve kombinacije boja: belo-plavoj i belo-srebrnoj. Tulip stona lampa ima dvogodišnju garanciju a biće dostupna po ceni od oko 50 evra.

Pročitajte kolika je ušteda prelaska s halogene na LED rasvetu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. zoran

    Gde mogu da kupim Tulip LED stona lampa

Ostavite odgovor

Obavezna polja *