Enterijer tržnog centra Promenada u Novom Sadu; fotografije: Gradnja.rs
Aktuelno, Izdvojeno, Izvođenje

Zavirili smo u Promenadu 15 dana pred otvaranje

Šuma majstora i inženjera rade na tome da se novi tržni centar u Novom Sadu otvori u predviđenom roku… koji se veoma približio.

Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara svakodnevno se radi na tome da novi tržni centar -Promenada, bude završen do 15. novembra, kada je zakazano otvaranje. Veliki broj ljudi intenzivno radi na tome da se završe radovi u predviđenom roku, pa su za sada završeni keramički radovi, zidovi i plafoni, dok su u toku završni radovi na HVAC sistemu, elektro instalacijama, kao i na platou ispred tržnog centra. Završavaju se hodnici, garaža, a u toku je i instalacija jedinica klima uređaja i ventilacionih sistema na krovovima.

Zakupci uveliko spremaju enterijere svojih lokala, pa su na terenu velike ekipe majstora, arhitekata i građevinaca čiji su poslovi međusobno isprepleteni zbog čega je u Promenadi veoma živo.

Prvi utisak je da je novi tržni centar zaista velik kao i da unutar objekat ima puno prirodnog svetla zahvaljujući svetlarnicima na koridorima.

Prvi utisak je da je novi tržni centar zaista velik kao i da unutar objekat ima puno prirodnog svetla zahvaljujući svetlarnicima na koridorima. Amorfne i zaobljene linije zidova i plafona utopljavaju enterijer kojem će pak celokupni utisak dati enterijeri lokala, restorana i kafića.

Šuma majstora i inženjera rade na tome da se Promenada otvori do 15. novembra

Kolekcija brendova

Sa ukupnom površinom od 150.000 kvadratnih metara Promenada će biti najveći tržni centar u Srbiji, dok je od toga 48.000 kvadrata predviđeno za prodajne prostore u koje stižu sledeći brendovi: Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear, Bershka, Mohito, Sinsay, Reserved, LC Waikiki, kao i Fashion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Dexy Co Kidsa i Pertinia. Ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i bioskop Cineplexx bioskop kao i mnoštvo kafića i restorana.

Zaobljene linije zidova i plafona utopljavaju enterijer kojem će pak celokupni utisak dati lokali, restorani i kafići.

Završni radovi na fasadi

Na sledećim fotografijama možete videti fotografije fasade koja se radi od Alubonda kao i od koloritno plastificiranih čeličnih profila na garaži koji će svi zajedno biti osvetljeni pozadinskom rasvetom.

Fotografije: Gradnja.rs

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. dupla ljuta

    Oko objekta haos..Prilazni putevi uradjeni do pola..Vetar duva,oblaci peska lete okolo, djubre na sve strane, ostaci raznih materijala, kontejneri..fasada nezavršena.. Zelenila još ni od korova a sa zadnje strane od Spensa pobacali seme trave koja će nići nikada (mogli su doneti gotovu da to liči na nešto bar na otvaranju). Unutra sve još u gipsu, instalacije vise gde god pogledaš, lokali komplet neuredjeni, robe ni na vidiku..u podrumu voda. Ne znam zašto žure i otvaraju na vrat na nos,jeste privatno i bice otvoreno (nije“drzavni projekat“da se ceka od izbora do izbora) ali ako se otvori za 9 dana i mislim da to izgleda onako kako treba,čisto sumnjam..minimum 9 dana samo da se opere 150000 metara kvadratnih.. ns sarkofag

Ostavite odgovor

Obavezna polja *