Ovaj poslovni prostor dizajniran je tako da zona međusobno funkcionišu u jedinstvenom otvorenom prostoru… baš kao i grad u kojem se nalazi.

Na poslednjem spratu postojećeg poslovnog objekata, organizovan je novi poslovni prostor Ubera na 830 metara kvadratnih. Projektni studio Bean Buro uspeo je da panoramu Hong Konga preslika na enterijer gde se sale za sastanke, radne zone i servisne prostorije naizmenično smenjuju čineći jedinstvenu celinu.

U centralnom delu prostora smešten je kafe koji služi za organizovanje većih društvenih događaja, nezavisne radne aktivnosti ali i neformalne sastanke.

 

Jedan od primarnih ciljava pri dizajniranju bio je da se stvoriti prostor koji će povezati zaposlene, piše Designboom.

Kao rezultat ovog cilja, u centralnom delu prostora, koji ima formu broda, nalazi se kafe koji služi za organizovanje većih društvenih događaja, nezavisne radne aktivnosti ali i neformalne sastanke.

Inspirisan gradom, lokalni umetnik Bao Ho je na jednom od zidova predstavio simbole grada u formi plutajućeg broda. Vođeni ovim primerom, zaposeni su ohrabreni da se kreativno izraze na zidovima i stubovima na kojima može da se piše i crta.

Posetite našu sekciju posvećenu kancelarijskim prostorima.

Plan kancelarije

Srodni linkovi na portalu Gradnja.rs: