Glavna nagrada je 2.500 evra.
Konkursi

Arhitekte, prijavite svoje projekte za međunarodnu VELUX nagradu

Rok za registraciju projekata je 10. decembar 2019. Dodela nagrada biće odražana na svečanoj ceremoniji u Beogradu u februaru 2020. godine.

Šesto izdanje konkursa “Bringing Light to Life” kompanije VELUX koji je započet u Bugarskoj, a koji je prošle godine je dobio regionalni karakter otvoreno je za vaše projekte.

Za ukupno četiri nagrade takmičiće se arhitekte iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Bugarske i Turske. U prošlogodišnjem izdanju, od tri nagrade, dve su otišle u ruke arhitektama iz Srbije, uključujući i glavnu nagradu koju su osvojili Modelart arhitekti i z Novog Sada za svoj projekat Rilak kuće.

VELUX nagrada za arhitekte „Bringing Light to Life“ za cilj ima promociju projekata koji prikazuju raznovrsnost i mogućnosti aplikacije krovnih prozora na kućama, stambenim, poslovnim i komercijalnim zgradama, bilo da se radi o novim objektima ili renoviranju postojećih.

U prošlogodišnjem izdanju, od tri nagrade, dve su otišle u ruke arhitektama iz Srbije

U konkurenciji za nagrade biće samo projekti koji u sebi sadrže krovne prozore i/ili svetlosne tunele za kose i ravne krovove.

Zainteresovani se mogu registrovati i prijaviti projekte u 3 kategorije: Porodične kuće, Rezidencijalni/Javni objekti i Renoviranja.

U konkurenciji za nagrade biće samo projekti koji u sebi sadrže krovne prozore i/ili svetlosne tunele za kose i ravne krovove. Detalji, 3D vizualizacije i dodatne infrormicaije o projektu su dobro došle budući da će vizualizovani projekti imati prednost prilikom ocenjivanja žirija.

Projekti mogu biti iz 2018. ili 2019. godine, u bilo kojoj fazi, uključujući i već izvedene objekte u navedenom periodu.

Rok i nagrade

Rok za registraciju projekata je 10. decembar 2019. do 23:59:59 h. Sam proces registracije je veoma jednostavan i oduzima veoma malo vremena

Žiri će o pobednicima odlučivati tokom januara 2020. godine dok će pobednici biti proglašeni na svečanoj ceremoniji koja će se održati u Beogradu u februaru 2020. godine.

Na zvaničnom sajtu konkursa https://bll.velux.com/en/ možete pogledati pobedničke i sve prijavljene radove iz prethodnih godina.

Svim učesnicima želimo puno uspeha!

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *