Izdvojeno, Opremanje

Bazen od transportnog kontejnera koji se sklapa začas

Modpool je australijski izum koji omogućava brčkanje u dvorištu bez mnogo truda. Doduše, po ne tako maloj ceni…

Transportni kontejneri odlična su alternativa tradicionalnom načinu građenja od kojih se mogu podizati neboderi, tržni centri ili čak studentski domovi. Međutim, australijska firma Modpool otišla je korak dalje i ponudila tržištu bazene od transportnih kontejnera. Sve što je potrebno za njegovu ugradnju jeste lagana priprema terena, uključivanje u struju i kupanje može da počne!

Modpool može da zagreje temperaturu vode na prijatnih 30 C za manje od sat vremena.

Sva mašinerija potrebna za funkcionisanje ovog bazena već je ugrađena u ovaj transportni kontejner. Modpool može da zagreje temperaturu vode na prijatnih 30C za manje od sat vremena, a ako ste daleko od kuće možete ga uključiti i putem mobilne aplikacije. Putem telefona moguće je kontrolisati i osvetljenje u bazenu kao i mlaznice za bolje uživanje u vodi.

Ono što Modpool izdvaja od konkurencije jeste providna stranica bazena.

Međutim, ono što Modpool izdvaja od konkurencije jeste providna stranica. Prozor pruža manje klaustrofobično iskustvo, a pritom će i veoma doprineti izgledu vašeg dvorišta. Bazen se može ugraditi iznad zemlje, delimično ukopan ili potpuno ukopan u zemlju ali tada prozor nema nikakvu funkciju.

Modpool je sjajno rešenje ali nije baš tako jeftin. Verzija od 2,4×6,0 metara košta čak 26.900 dolara a u ponudi je i bazen dužine 12 metara.

Srodni članci na portalu Gradnja.rs:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *