Od sada se zove Kombank Arena
Aktuelno

Beogradska Arena preimenovana u Kombank Arenu

Komercijalna banka Beograd i Arena Beograd potpisale su ugovor o pravu korišćenja imena Kombank Arena u narednih pet godina.

Komercijalna banka je pravo da beogradska Arena koristi naziv Kombank Arena dobila kao najbolji ponuđač u postupku javnog konkursa za izbor naslovnog sponzora tog objekta čiji je osnivač Grad Beograd.

U zajedničkom saopštenju Komercijalne banke i Arene navedeno je da će novac koji će po osnovu ugovora dobiti Arena biti iskorišćen za „revitalizaciju i funkcionalna poboljšanja objekta Arene, koja ima nameru da u narednom periodu intenzivira aktivnosti na organizovanju vrhunskih sportskih, muzičkih, pozorišnih, artističkih i ostalih umetničkih i zabavnih događaja, po kojima se već afirmisala u ovom delu Evrope“.

Od sada se zove Kombank Arena

 

Dodaje se da je cilj Komercijalne banke da se pod njenim imenom, i oko njenog imena, koje je postalo sinonim uspešnog bankarstva u Srbiji, okupljaju najveća svetska imena iz oblasti sporta, umetnosti i drugih oblika javnog nastupanja i učini ih još bližim nego do sada i Beograđanima i ostalim građanima Srbije i regiona“.

U postizanju što boljih rezultata Arena će koristiti iskustva sličnih objekata u Evropi i njihovih korisnika prava imena, kao što su arene O2 u Londonu, Pragu i Berlinu, Mediolanum u Milanu, Turk Telekom u Istanbulu.

Novo ime Arene, kako je najavljeno, biće promovisano početkom septembra, nakon završetka prve faze estetskog usklađivanja spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda Kombank Arene.

(B92)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *