Foto: Igor Conić
Sajmovi

Beogradski sajam nameštaja od 6. od 11. novembra 2018.

Ovogodišnje izdanje stavlja u fokus proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.

Šestodnevni regionalni i evropski događaj koji okuplja poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu. Beogradski Sajam je manifestacija na kojoj posetioci mogu da vide najbolja i najsavremenija rešenja u oblasti industrije nameštaja.

Internacionalni karakter Sajam potvrđuje okupljanjem velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope. Na Sajmu će se ove godine predstaviti novi internacionalni i regionalni izlagači profilisani u artisanskoj izradi sa velikom posvećenošću detaljima i kvalitetu, kao što su italijanski Arketipo, nemačka Bora, austrijski Team 7, domaći Plus Minus i mnogi drugi.

Portal Gradnja.rs je i ove godine medijski sponzor Beogradskog sajma nameštaja.

Posetioci će ponovo moći da vide kompaniju Prostoria iz Hrvatske, koju znaju kao vodeću u regionu kada je reč o kvalitetu i okrenutosti inovacijama, zatim švajcarski WOAK i domaći Gir. Ove kompanije svojim povratkom potvrđuju kvalitet manifestacije i činjenicu da Sajam predstavlja regionalni centar u oblasti proizvodnje nameštaja.

Tokom trajanja Sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole bacajući svetlo na zvezde u usponu.

Vrhunac manifestacije predstavlja nagrada Zlatni ključ koju internacionalni žiri dodeljuje najuspešnijim izlagačima za 2018. godinu. Ove godine žiri čine zaista zanimljiva i uticajna imena iz oblasti dizajna, arhitekture i biznisa.

Dizajn specijalitet Beogradskog sajma nameštaja predstavlja Design Talks – Razgovori sa dizajnerima i arhitektama, koji će se odvijati svih šest dana trajanja Sajma. Ove godine Design Talks će imati veoma dinamičan program i okupiće veliki broj eminentnih govornika iz cele Evrope.

Raport sa sajma

Portal Gradnja.rs je i ove godine medijski sponzor Beogradskog sajma nameštaja, pa na našim stranicama možete očekivati najiscrpniji izveštaj o izlagačima i događajima pod sajamskim kupolama. Pratite nas na svim kanalima: YouTube, Instagram i Facebook. Više informacija o sajmu pronađite ovde.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *