Stambeni deo kompleksa Big Residences; Render: bigresidences.rs
Novi objekti

Evo kako će izgledati stambeni kompleks BIG Residences na Karaburmi

U okviru prve faze planirana je izgradnja tri zgrade ukupne bruto površine 24.000 kvadrata i sa 11 tipova stambenih jedinica – od dvosobnih do četvorosobnih.

Početkom godine otpočeli su radovi na realizaciji projekta BIG Residences, prve faze stambenog dela multifunkcionalnog kompleksa u Višnjičkoj ulici na Karaburmi.

Sa impozantnom površinom od ukupno 180.000 m2, ovaj kompleks obuhvataće 10 stambenih objekata, veliku garažu sa 2.000 parking mesta i 50.000 m2 komercijalnog prostora.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Kompleks se nalazi se na perspektivnoj lokaciji nedaleko od Dunava; Render: bigresidences.rs

Ukupno planirano oko 1.000 stanova

Krajem 2019. godine u okviru šireg projekta otvoren je BIG Retail Park, koji zajedno sa susednim BIG Fashion centrom čini zaokruženu maloprodajnu celinu, prenosi Beobuild.

Pregršt sadržaja, kao i kombinovanje stambene i komercijalne funkcije obogatiće koncept stanovanja u ovom modernom naselju sa oko 1.000 planiranih stanova.

Dnevna soba u penthausu; Foto: bigresidences.rs

Prva faza će u ponudi imati 11 tipova stambenih jedinica, organizovanih po strukturi od dvosobnih do četvorosobnih.

U okviru prve faze stambenog dela kompleksa planirana je izgradnja prve tri zgrade (A, B i C), ukupne bruto površine 24.000 m2.

Prva faza će u ponudi imati 11 tipova stambenih jedinica, organizovanih po strukturi od dvosobnih do četvorosobnih.

Stambeni objekti A, B i C grade se na objektu maloprodajnog centra BIG Retail Park, u okviru koga je izgrađena i velika garaža.

Komercijalni i rezidencijalni deo garaže biće fizički odvojeni, a stanari će imati direktan pristup garaži iz svojih zgrada.

Komercijalni i rezidencijalni deo garaže biće fizički odvojeni; Render: bigresidences.rs

Lokacija na trasi budućeg metroa

Od zajedničkih sadržaja za stanare, u okviru kompleksa planirani su tereni za košarku, dve staze za trčanje, pešačka staza, kao više i dečjih igrališta.

Kompleks oivičen Višnjičkom, Diljskom, Uralskom i Ulicom Stevana Hristića nalazi se na perspektivnoj lokaciji, nedaleko od Dunava i budućih razvojnih projekata na Adi Huji i u Luci Beograd, kao i na trasi budućeg metroa.

U poslednjoj fazi realizacije planirana je izgradnja i poslovno-kancelarijskog objekta, na uglu ulica Stevana Hristića i Višnjičke, čime će funkcionalno biti zaokružen ceo kompleks.

U okviru kompleksa planirani su sportski tereni i dečija igrališta; Render: bigresidences.rs

Rok za završetak prva tri objekta planiran je za jun 2023. godine.

Izgradnja prve faze stambenog dela otpočela je početkom godine, a rok za završetak prva tri objekta planiran je za jun 2023. godine.

Investitor je izraelska kompanija BIG CEE, koja na našem tržištu posluje kao jedan od najvećih igrača u maloprodaji, a projekat BIG Residences biće im prvi iskorak u segmentu stanogradnje.

Prodaja je poverena kompaniji Merin Asset Management.

Dečija soba u penthausu; Foto: bigresidences.rs

Foto-galerija

Stambeni deo kompleksa Big Residences; Render: bigresidences.rs
Stambeni deo kompleksa Big Residences; Render: bigresidences.rs
Dečija soba u penthausu; Foto: bigresidences.rs
Dečija soba u penthausu; Foto: bigresidences.rs
Dnevna soba u penthausu; Foto: bigresidences.rs
Dnevna soba u penthausu; Foto: bigresidences.rs

Renderi i fotografije: bigresidences.rs

Izabrali smo za vas…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

13 komentara

 1. Sonja

  E,ovakvu fasadu već do sada nismo imali prilike da vidimo.

  1. arhitekta

   loša kopija K-Districta

 2. Mirjana Sarapa

  Mila majko , mili Boze! Moj komentar je sledeci : zaista nemam nista protiv hiperizgradnje stambenih blokova u Beogradu! Ali molim Vas nemojte bas svaki stambeni blok za “svaku lokaciju “ u Beogradu, nazivati tako bonbasticnim IMENIMA . Ipak nije ista lokacija : Karaburma-Mirjevo kao i lokacija : Savski venac – Novi Beograd !!!!

  1. Vladimir

   Pa ako mogu da traze 2200evra za kvadrat na Karaburmi mogu i da daju bombasticna imena. I imace ko da im kupi, ne snjam. Na zalost.

 3. RossiVale

  Još malo su trebali ove zgrade da nabiju na ovako malom terenu, da ih ima još više..

  1. Milorad

   Nemoj sumnjati da nisu probali da nacickaju vise zgrada. Vidis da su im ove u pozadini T oblika kako bi sto vise zasuzeli parcelu. Ko kupi stan da se pomiri da nema privatnost, komsijski stanovi preko puta rekao bih na manje od 25m, gledajuci parking izmedju zgrada

   1. RossiVale

    Tako je, preterano je.. Evo baš sa prozora svog stana gledam te zgrade i zato komentarišem koliko je sve preblizu jedno drugog.. Okej, nisu ni ove stare zgrade nešto previše daleko jedna od druge, ali ako ništa bar između mnogih ima drveće, pa se stvara malo privatnosti.. Ovde drveća sugurno neće biti..

 4. ptr

  Standardne demitare … Jedan bože neki drugi materijal da se ubotrebi

 5. Sofija

  I sada se tu oseca kanalizacija,mogu misliti kada se tu naseli jos 2,3 hiljade ljudi,pogusicemo se od smrada.A o saobracajnoj guzvi u Visnjickoj da ne govorim.

 6. Svetomir

  probao sam kontakt u vezi kupovine ali su mi rekli da sam 900 i neki po redu intetesovanja , nisam siguran da bi baš svi kupili stan

 7. Karadjordje

  Imali jos neko da nije dosao u Beograd sky kanalizaciju?

 8. Qwerty

  Fasada bavalit,nije baš vrhunski izbor,garažno mesto se kupuje,kvadratura ni tamo ni ovamo,od 52-60m2 za sad nema. Mislim da je precenjeno,za taj novac idu stanovi na boljim lokacijama.

 9. Darko

  kupio sam stan u Grckoj na moru ,duplo jeftiniji ,tako da ovo i ne gledam nerealno je.Plata oko 600€ a stan 150000€ nema veze sa zivotom

Ostavite odgovor

Obavezna polja *