Arhitektura

Da li je ovo začetnik nove generacije hotela?

U Amsterdamu je otvoren CityHub, u kojem zajedno s digitalnim ključem dobijate i mobilnu aplikaciju za interakciju s gostima.

Ciljna klijentela hotela CityHub je takozvana Generacija Y, odnosno gosti između 25 i 35 godina, koji vode digitalni način života. Novi amsterdamski hotel, smešten u nekadašnjem industrijskom skladištu, kombinuje privatnost koju pruža hotel ali i 24/7 dostupnost karakterističnu za internet medije.

CityHub 01

Hotel CityHub raspolaže sa 50 nesvakidašnjih soba koje su nazvane habovi. Ove kapsule projektovane su u L formi, u stilu tetrisa, kako bi se obezbedio što veći prostor za smeštaj.

CityHub 02

CityHub 03

Svaka jedinica raspolaže s francuskim ležajem, naravno, besplatnim Wi-Fijem kao i rasvetom i muzičkim sistemom kojim gost može upravljati preko aplikacije, piše Contemporist.

CityHub 04

Ipak, iako je privatnost u sobi potpuna, kupatila su zajednička za goste, kao u hostelima.

CityHub 05

Gosti koji odsedaju u CityHub dobijaju na raspolaganje aplikaciju, preko koje se mogu informisati o turističkim rutama i dešavanjima koja se odvijaju te nedelje u Amsterdamu. Takođe, preko ove aplikacije gosti hotela se mogu međusobno povezati, kako bi podelili informecije i iskustva o novim mestima dešavanja koje su pojedinačno pronašli.

CityHub 06

Na ovaj način povećana je interakcija između gostiju hotela što je idealno za nova poznanstva.

CityHub 07

Enterijer je urađen u svedenom industrijskom stilu što je i logično jer je hotel smešten u nekadašnjoj proizvodnoj hali.

CityHub 08

Hotel je idealan izbor za sve one koji hoće da naprave city break u Amsterdamu. Cena smeštaja iznosi od 39 pa do 90 evra preko vikenda.

CityHub 09

Pogledajte i kako izgleda kapsula u kojoj možete živeti gde god poželite.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *