Enterijeri, Izdvojeno

Enterijer dupleksa sa sjajnim dizajnerskim rešenjima

Projekat ovog stana u Bruklinu potpisuje studio General Assembly a vi ga možete iskoristiti da pokupite ideje za vaš dom.

Dupleksi su veoma česti u današnjoj novogradnji. Stoga smo odlučili da vam predstavimo jedno takvo rešenje koje pritom ima kuhinju u sklopu dnevnog boravka – još jedna učestala, skoro nezobilazna, pojava u novogradnji. Stoga, ne bi bilo loše da pogledate kako je ovaj stan urađen i potom neke ideje iskopirate.

enterijer-dupleksa-02

Kao što se vidi na slikama, nedostatak jednog zida za viseće elemente je kompenzovan time što su police okačene o plafon. Čelični element daje potrebnu izdržljovost i otpornost a pritom daje enterijeru i industrijski look&feel.

enterijer-dupleksa-03

Odmah pored kuhinje nalazi se dnevni boravak. Televizora nema ali već možete predpostaviti na koji zid ga možete staviti. Kuhinjsko ostrvo na sredini? Što da ne!

enterijer-dupleksa-04

Trpezarijski sto je rešen s klupom što je dobra ideja jer štedi prostor. Klupi ne treba toliko mesta kao stolicama jer ima fiknsu poziciju.

enterijer-dupleksa-05

Kako bi vizuelno prostor izgledao veće, osnovna boja enterijera je bela koja je obogaćena furniranim hrastom ali i teksturama u živopisnim bojama.enterijer-dupleksa-06

enterijer-dupleksa-07

Na spratu je smeštena jedna soba kao i kupatilo koje je, takođe, belo. Obratite pažnju na izbor pločica. Male dimenzije keramičkih pločica su sada apsolutni hit.

enterijer-dupleksa-08 enterijer-dupleksa-09

Pogledajte još zanimljiv rešenja dupleks stanova.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *