Aktuelno

Kostić preuzeo luksuzni hotelski kompleks Skiper Resort u Istri

Nakon nedavnog uspostavljanja saradnje sa Šeratonom, MK Group preuzeo i hotel Kempinski Adriatic s pet zvezdica kod Umaga.

Austrijska kompanija HETA, zajedno sa kompanijama HETA Beteiligungen GmbH i Istrian Hotels, članicom MK Group, potpisala ugovor o prodaji 100% učešća u svim kompanijama Skiper grupe.

Istrian Hotels je dostavila najbolju ponudu na međunarodnom tenderu za kupovinu ovog luksuznog kompleksa na Jadranu, koji je završen krajem septembra ove godine. Očekuje se da svi poslovi oko transakcija budu završeni u narednim nedeljama, nakon čega će MK Group u svom portfoliju imati još jedan hotelski kompleks.

Kempinski Adriatic

Kupovinom prestižnog Skiper Resort u Istri, MK grupi pripao je hotel Kempinski Adriatic sa 5 zvezdica nedaleko od Umaga.

 

„Kao jedna od vodećih hotelskih kompanija u regionu, Istrian hotels, koja se nalazi u sklopu MK Group, shvata koliko je važno regionalno povezivanje. Mi smo ozbiljan investitor koji u svom portfoliju ima 7 hotela sa 4 i 5 zvezdica, a kupovinom ovog prestižnog hotela na hrvatskoj obali ćemo svakako još više podići nivo hotelskih i ugostiteljskih usluga. Kupovinom prestižnog Skiper Resort u Istri, gde potpada i hotel Kempinski Adriatic sa 5 zvezdica, kao i nedavnom saradnjom sa hotelskim brendom Sheraton dodatno ćemo učvrstiti našu poziciju na tržištu i smatram da ovo predstavlja značajan korak ka ostvarenju naših ciljeva u pravcu stvaranja snažne regionalne hotelske kompanije koja će uvezivati biznise na najatraktivnijim lokacijama i upotpunjavati se međusobno sa već postojećim karikama u sistemu“, izjavio je Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema.

Kompleks Skiper Resort u Istri

Kada ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *