Aktuelno

Krečite ulaz ili hodnik u vašoj zgradi? Preuzmite 50% materijala besplatno!

Mračni ulazi i hodnici „krase“ mnoge zgrade u našoj zemlji. Međutim, zahavljujući novoj akciji koju sprovodi Roma Company stanari deset stambenih jedinica u Beogradu će uz pomoć svojih upravnika zgrada moći da udahnu nov život u svoje zajedničke prostore.

Roma Company će subvencionisati sa 50% nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika 10 stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda. Uz slogan „Ko kreči, kuću leči„, od 1. avgusta počinje sređivanje hodnika i ulaza stambenih zajednica, čiji će stanari moći da uživaju u sređenim i prijatnim ulazima.

„Ovim projektom želimo da podignemo svest o potrebi odgovornog ponašanja prema okruženju u kojem živimo. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos, u vidu poklanjaja polovine neophodnog materijala, podstaći stambene zajednice da se lakše odluče da renoviraju svoje zajedničke hodnike i ulaze,“ izjavio je Slobodan Koković iz Roma Company.

Prijave preko Upravnika do 1. jula

Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta www.roma.rs najkasnije do 1. jula 2018. godine.

Pri izboru stambenih zgrada koje će biti renovirane, uzeće se u obzir veličina stambene zgrade, lokacija i kapacitet da renoviranje bude sprovedeno u dogovorenim rokovima.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *