Nameštaj i oprema

Kuhinje na otvorenom: Spremajte hranu na terasi ili dvorištu zajedno s društvom

Kuhinja La Tavola i sto za ručavanje omogućavaju spremanje hrane i hedonističko uživanje u jelu na otvorenom tokom lepih dana.

Priređujete zabavu i voleli biste da sve vreme budete zajedno s gostima? Zahvaljujući novoj liniji proizvoda kompanije La Tavola možete zajedno sa svojim gostima pripremati hranu ne bojeći se da ćete propustite neki važan trenutak jureći u kuću da proverite da li je jelo gotovo, ili da biste doneli još leda ili čistih čaša. Poznat problem? Onda je ovo prava stvar za vas!

Gosti se zabavljaju dok ste vi za šporetom? Promenite navike!

Novi proizvodi kompanije La Tavola čine pokretni trpezarijski sto, koji može da održava temperaturu hrane, kao i kuhinja čija opremljenost ispunjava Mišelinove standarde.

Ovi proizvodi osim što omogućavaju kuvanje s prijateljima na otvorenom, ujedno postavljaju i nove standarde u gostoprimstvu jednog doma.

Ledomat nasred stola

Trpezarijski sto, izveden je od nerđajućeg čelika, ima točkiće na krajevima nogara kako bi se lagano mogao pomeriti. Ploča stola, čiji se materijal može menjati po želji kupca, sadrži dodatke koji održavaju temperaturu hrane, pa tako satima možete sedeti sa svojim gostima i pijuckati vino – za čiju prijatnu temperaturu će biti zadužen ledomat u centralnom delu stola.

Profesionalna kuhinja na otvorenom

Prilikom dizajniranja kuhinje na otvorenom iz kompanije La Tavola su se vodili vizijom da je bespotrebno držati se tradicionalnog formata spremanja hrane, kada to može biti mnogo ugodnije. Ovi elementi omogućili su kombinaciju potpuno profesionalne kuhinje. Mogućnost pomeranja elemenata i izbora materijala prilagodiće ovu kuhinju svakom domu i svakom dvorištu.

Izgleda da je tradicionalni način dočekivanja gostiju za uredno postavljenim stolom iza nas, a da zajedničko kuvanje i spremanje hrane u opuštenoj atmosferi ono što je u trendu.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *